kochaMatori 1108 Napisano Maj 14, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Eto nama motora na struju http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/8046921.stm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zanimljiv motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5945 Napisano Maj 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi mu ugradio neki oscilator, pojačavač i dobar zvučnik da bi ga neko uopšte čuo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovo rado posedovao! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 14, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ja bih to zapalio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan ja bi ga vozio...sa mount everesta... lep je on i sve to ali po meni to nije motor ako ti njemu ne cujes onaj zvuk i ne osetis benzin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ja bi ga vozio...sa mount everesta... lep je on i sve to ali po meni to nije motor ako ti njemu ne cujes onaj zvuk i ne osetis benzin... a kinta, sta fali za grad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da za Tesla Roadster vec rade simulator zvuka, moci ce da zvuci kako volite, a sto se tice mirisa benzina valjda ce neko da napravi jelkicu s mirisom benzina, dizela, kerozina, nitra ;D To bi bilo resenje i za ovu igracku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan ja bi ga vozio...sa mount everesta... lep je on i sve to ali po meni to nije motor ako ti njemu ne cujes onaj zvuk i ne osetis benzin... a kinta, sta fali za grad? za grad cu maznuti sestrinog tomosa (tacnije uskoro njenog) ;D jer svejedno nebi bas da zujim u gradu sa tim...policija kad me vidi i ovako gledaju "koji bandit" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan A šta se desi kad ovo pokisne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A šta se desi kad ovo pokisne ;D Bude mokro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Maj 19, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da za Tesla Roadster vec rade simulator zvuka, moci ce da zvuci kako volite, a sto se tice mirisa benzina valjda ce neko da napravi jelkicu s mirisom benzina, dizela, kerozina, nitra ;D To bi bilo resenje i za ovu igracku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...