laband 162 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan DAINESE tekstilne pantalone veličina L mada može da prođe i kao XL, pošto su meni malo velike, a inače nosim L. Ne znam koji je model, pa će slike biti večeras. Cena 135 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Maj 12, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan a jel moze zamena za kacigu caberg solo, malo nosena u extra stanju mat gumirana? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike. Jbg ne igra mi uloga kaciga možda iste ovakve pantalone samo manje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, Mozes li mi poslati obim pantalona u struku i duzinu nogavice , unutrasnju meru od peta do 00 ... Trebaju mi pantalone ali vise siroke nego dugacke ... ja sam 175 visok pa mi taj L/XL u principu moze odgovarati .. Ljuti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan obim struka 90cm, a nogavica je dužine 80cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, Nogavice cool , ajd nekako ... al stomache nikako u tih 90 cm .. jel ima shanse da se nekako shire do makar 110 cm .. Ljuti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan može do 105, sad sam santimetrom precizno merio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan najbolje se provozaj do mene pa da probaš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Imas PP. Koji je to model pantalona precizno !? LJuti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...