Popsy 2907 Napisano Maj 11, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Suviše često se pojavljuju nove teme u crnoj hronici... kao neko ko ima želju da vozi dugo dugo motore gledao sam gde su neka iskustva pretočena u nešto korisno i naleteo sam na sledeće snimke. U pitanju su neke emisije snimljene u hrvatskoj za motocikliste Nadam se da nisam fulao temu pa da Lalajko opet prebacuje temu (ako jesam izvini...) za mene kao potencijalno novog vozača najbitnije - tipične nesreće a sada redom 1 - Sigurnosna oprema 2 - Stanje vozila, stabilizacija vozila, polukružno okretanje 3 - Vodjenje pogledom 4 - Impuls skretanja, tehnika obrnutog skretanja 5 - Izbjegavanje prepreka 6 - Zaustavni put 7 - Kočenje 8 - Savlađivanje krivina 9 - Mokri put 10 - Suvozač - ica http://www.youtube.com/watch?v=g8hOupHnZ5E 11 - Tipične nesreće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan veoma poucan serijal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Maj 11, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vec je kaceno na forum, al od viska glava ne boli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 12, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Emisija je lijepo osmisljena i sama ideja je sjajna ali ima nekih propusta. Bas sam pogledao sve dijelove i ima dosta stvari koje se mogu smatrati pogresnim na dva tocka. Najprije tu mislim na njihovu teoriju kocenja, neke stvari jednostavno nisu tacne, a neke nisu ni recene iako su obavezne u sklopu te price... Pazljivo sa ovim savjetima, apelujem da se ona tehnika sa blokiranjem zadnjeg tocka ne praktikuje (pogotovu pocetnici) i jos jedna jako vazna stvar koja tamo nije napomenuta: onakva kocenja su dozvoljena ISKLJUCIVO u uspravnom polozaju, nikako u nagibu. Vrlo brzo cemo organizovati nesto slicno samo u organizaciji AMS-a i to uzivo na terenu i u ucionici, pa cemo ici u detalje i naravno svi zainteresovani ce to moci da vide, probaju, pitaju itd. Do tada, vozite pazljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 12, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Super... valjalo bi to dokumentovati kada se bude organizovalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 12, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, bice ispraceno i najavljeno kao i svaka akcija AMS BJBikers. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...