Mr. No 558 Napisano Maj 11, 2009 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc: Hitno mi treba mi matica koja drzi prednji lancanik (pogonski lanac) za Yamahu TDM 1991. Da li neko ima, ili zna nekog ko rastura motore pa da zovem njega da pitam? Alternativa mi je da porucujem novi, ali to ce da se ceka..... Svaki savet dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na Teneri (ista ko na TDM) mi je ta matica blajznula i napravio mi je strugar za 1500 dinara. Malo je nezgodna za napraviti ima kontra navoj i to colovni neki, i još onaj urez na sredini... Posle toga nisam imao nikakve probleme, napravio je čovek ko original... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Maj 13, 2009 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Na Teneri (ista ko na TDM) mi je ta matica blajznula i napravio mi je strugar za 1500 dinara. Malo je nezgodna za napraviti ima kontra navoj i to colovni neki, i još onaj urez na sredini... Posle toga nisam imao nikakve probleme, napravio je čovek ko original... Napravio maticu Hvala puno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...