Sablast 0 Napisano Maj 10, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB600F Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Fedor, 74 sam godiste i zivim na Novom Beogradu. Nemam bajk ali sam vozac vec 15 godina(cetvorotockasa..))))) Sa 17 godina prvi put sam seo na motor jer sam se druzio sa tada starijim vozacima iz Zemuna. To malo sto sam tih godina znao o motorima pada u vodu, jer od tada nisam nisam ni prisao motoru, tako da sam dibidus totalni pocetnik za veliku vecinu clanova ovog sajta. Zelim da vozim motor ali su mnoga pitanja u oblasti motociklizma za mene velike nepoznanice.Nadam da cu ovde naci odgovore. Citajuci mnoge teme na ovom forumu stekao sam utisak da je ovde dosta ljudi sa iskrenim stavom, zeljom da pomognu a posto ja nemam sta da savetujem u ovoj oblasti, zelim da ponudim svoju pomoc svim ljudima dobre volje iz oblasti u kojoj sam ja profesionalac a to su: hardvare i softvare, sistemi, kompjuterska grafika, dvd, video/audio montaza i slicno. Molim administratore foruma da ne shvate ovo kao reklamu ili nesto slicno vec kao moju iskrenu zelju da i ja ukoliko mogu pomognem vama clanovima foruma. Jos jednom veliki pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 10, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Welcome!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anjaj 0 Napisano Maj 10, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan :'(ne mogu da nadjem neke poruke ko ce da mi pomogne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nixi 1 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan DOBRODOSAO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao.Ovde ces sigurno naci sve ono sto te interesuje i naravno naucices mnoge stvari sto se ticu motociklizma i plus ces steci i nove drugare... Sve najbolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobro dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...