savke 643 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me ovaj model ffw 510-3...Cena joj je oko 60e,da li se isplati uzimati je??Da li je neko imao iskustvo sa ovom kacigom?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 10, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me ovaj model ffw 510-3...Cena joj je oko 60e,da li se isplati uzimati je??Da li je neko imao iskustvo sa ovom kacigom?? Ja je koristim za suvozace niko se nije zalio, probao sam je dobro dihtuje nije nesto bucna a dizajn je bleda kopija Araia sa zanimljivim sarama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan mom drugaru je spasila zivot ta kyon kaciga, i to je bas prezivela ozbiljan udarac glavom..tako da mislim da je za tvoj motor sasvim ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Decembar 28, 2014 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me ovaj model ffw 510-3...Cena joj je oko 60e,da li se isplati uzimati je??Da li je neko imao iskustvo sa ovom kacigom?? Ja imam KYON kacigu kupio sam je za nekih 50 evrica pre pet godina i nije tako losa kaciga za te pare nije plastikaner ima homologaciju ja vozim sa tom kacigu Jawu jer mi je to ostalo od opreme kad sam prodao motor medjuvremenu sam kupio i Ls2 kacigu ali mi je velika tako da i dalje nosim kyon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Januar 4, 2015 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu Kyon 510/3 nosim od 2010. Kupio sam je kod zastupnika Qinqi novu i odmah uz nju 3 rezervna vizira. Jos je na njoj original vizir. Materijal skoljke je polikarbonat. Za skuter 150 ccm nije potrebno nista vise od nje za 60 e. koliko sam je platio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...