vukan 4 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan hehe, odavno sam clan tog foruma... tamo sam postavio isti (slican) tekst. evo i link: http://www.citroenforumsrbije.com/index.php?topic=1168.0 nisam ni sanjao da ovde ima toliko Citroen-asa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Imao Spaleta iz '73. i Dijanu Dak iz '78. I jedan primerak iz '58. u kome je bio motor (ako se sad ne varam) od cijelih 400ccm i koji je na kraju nazalost propao. Mnogo i lepo sam se s'njima navozao i dan danas mi zao sto sam morao sa njima da se rastanem. Visa sila! Trazio da kupim drugog Spaleta, ali su sve cene malko... Jedva sam i one bio nasao. 2 godine smo restaurirali tog Spaleta iz '73. i to da bi ga doveli u 'skoro fabricno' stanje. Para - mlogo puta puno!! Slika nemam. Morao bi eventualno neke da nadjem i da ih skeniram, ako ih negde jos uvek imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado-kula 3 Napisano Octobar 11, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Octobar 15, 2023 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl coper rucni rad registrovan - KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Motocikl rucni rad ulozeno mnogu truda i rada. Uverenje sa fakulteta tehnickih nauka. Reg do 14.9.2024 Za vise informacija i detalja najbolje pozvati. Moguca mala korekcija cene. ovaj je iz Crvenke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...