drumskalisica 8741 Napisano Maj 10, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam na moto skupu u Zrenjaninu cuo da je neko negde na ulazu il izlazu iz Zrenjanina imao udes sa ( navodno ) Kawasakijem ZX 10 . Nesto kasnije sam sa prijateljem krenuo za Novi Sad, i na izlazu iz grada na onom velikom nadvoznjaku preko pruge video nekoliko policiskih automobila sa upaljenim rotacijama i policajce koji su regulisali saobracaj. U prolazu sam video jedan slupan auto, a desetak metara dalje oboren motorcikl zelene " Kawasaki " boje. Vozaca motora nisam video . Zna li neko nesto o ovome ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Zeleni Nindza momak i devojka, koliko sam cuo momku je stradala noga ili koleno a devojci glava. Nacuo usput, dakle nije sigurna informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Maj 10, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Navodno se desila nesreca na nadvoznjaku, kada je motociklista sa devojkom prilikom obilazenja presao u suprotnu traku i direktno udario u automobil...vozac je po pricama "sleteo" sa nadvoznjaka i poginuo na licu mesta a za devoku se nezna..navodno je prezivela pad...JOS JEDNOM DA NAPOMENEM NIJE INFORMACIJA FULL SIGURNA ZNACI OVO SU GLASINE...al ipak mozda je neko cuo i vise...strasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Maj 10, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam slicnu GLASINU :o ,nadam se da nije tacna.Imali neko vise informacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Maj 10, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan i ja se nadam da nije tacno al ewo i ja sam danas cuo...uzas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 10, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je sigurno, Nesreca se dogodila, prosao sam tu mozda pola sata ili sat kasnije i video i motor i auto, i policiju. Vec sam pokrenuo temu : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35527.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 10, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bedak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 10, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Ninja 636. Kupljena prosle nedelje. Prilikom obilazenja neki manijak je tog lika zakacio svojim zadnjim tockom za njegov prednji pri cemu je ovaj izgubio kontrolu i zakucao se u auto. Vozac nije bio kriv, nema opasnijih povreda i on i devojka su dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi ewo tacne informacije....u danasnjem presu novinama pise: Vladimir P 26god i Danijela R 24 god iz ZR zadobili su teske oguljotine i razderotine u sudaru motocikla i automobila na usponu nadvoznjaka na Bagljasu.Vladimir p je pusten na kucno lecenje dok je Danijela zadrzana u urgentnom centru radi daljeg pracenja njenog stanja....e toliko..sreca da se ovo netreba otwarati u crnoj hronici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi ewo tacne informacije....u danasnjem presu novinama pise: Vladimir P 26god i Danijela R 24 god iz ZR zadobili su teske oguljotine i razderotine u sudaru motocikla i automobila na usponu nadvoznjaka na Bagljasu.Vladimir p je pusten na kucno lecenje dok je Danijela zadrzana u urgentnom centru radi daljeg pracenja njenog stanja....e toliko..sreca da se ovo netreba otwarati u crnoj hronici... PS..izvini sto sam i ja otworio istu temu al me zbunio twoj datum zbog ono 2005 sam mislio da nije rec o istom udesu,mada mi je bilo cudno jer mi se nesto poklapalo.. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 11, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E jbg. i ja sad tek video da sam pogresno otkucao datum. Bio na skupu u Zr. ceo dan, doso, bio umoran, piso u 02.00 i eto greske - ispravicu. Bitno da su ovo dvoje sa motora dobro. Cuo sam ja i neke druge informacije o ovom dogadjaju ( losije ), al ih nisam pisao jer nisu bile iz prve ruke , i bolje sto nisam jer bi se pokazale netacne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...