sadiul 2 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ulcinj-Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija, Velika Plaza - Safari Beach Evo i programa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ako uspem odmor da dobijem obavezno surake u sutomoru posecujem i sigurno u ULCINJ Dejo dolazi.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 263 Napisano Maj 26, 2009 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovo miriše na odličnu organizaciju + kupanje na čuvenu ulcinjsku plažu i adu Bojanu. Dolazimo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sadiul 2 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ulcinj-Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika sa kampa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Svim motoristima toplo preporucujem ovu zurku. Lokacija je fenomenalna,a domacini su:cista10. Kako je ovo prva zurka" pirata" nadam se podrsci motorista iz Srbije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan veoma rado al dobiti neki slobodan dan je ko sedmica na lotu zasada evo ovakve podrske zasledecu god.ce da isplaniramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko za Ulcinj? Ja iz mog okruzenja nisam nasao zainteresovane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Asphalt Cutter 13 Napisano Maj 30, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Banja Koviljača Motocikl: Yamaha XJ-900 ('91.) Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo, veliki pozdrav Alenu i Jozi, mojim prijateljima iz Ulcinja, uz izvinjenje od Jelene i mene sto cemo ovog puta biti opravdano odsutni jer za par sati polazimo za Grcku. Zelim vam da vas vreme posluzi i da moto susret prodje besprekorno, posto znam koliko ste rada i truda iulozili u sve ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan dogovor bijaše u 11 sati krećemo sa kružnog toka, ali ja ne stigoh :doh: Zato ih stigoh u marini bar, gjde se čeka ekipa iz bara i podgorice. prlolaze dvije djevoke i komentarišu, vidi ovoga, a vidi ovoga, a na ovome piše 1200. rekoh, bitna vam je veličina. ma, jok, pošto ne znamo koji je tehnički napredan onda gledamo veličinu, ali bi se rado slikale na nekom tehnički dobrom... Kada stigosmo na veliku plažu naravno da nisam htio da se parkiram medj ,,japance'' neki su se parkirali i na suncu cekamo da program počne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan neki su za to vrjeme na plaži vidiš, stariji čovjek, djete sjedi nazad kad, navuče čovjek djete na zlo :mrgreen: još je bilo ljudi na plaži :mrgreen: bmw gs, ali pravi, ne ovi moderni :mrgreen: još neke prerade ovo je nekad bila Yamaha virago 1000 bilo je raznih mopeda sa raznih strana moto morini tomos pravi pravcati bmw i tako dalje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan defile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je defile stao na ,,maloj plaži'' da organitazor sve učesnike časti pivom, po ponovnom paljenju mašina jedna kuca se puno uznemirila, tako da je gazdarica imala problema da ga obuzda nekome pade napamet, ajmo do Ade Bojane ... ajmo, no, opet nekome pade napamet da se namoto skup vratimo vozeći po plaži (7 km). prvo se probijaj do plaže raznim puteljcima (a u sebi razmišljah: ja ono prodadoh Kle) ja sam ipak propustio dio vožnje po plaži i vratih se u kamp asvaltom u svakom slučaju, prijatno sam iznenađen organizacijom, ambijentom, tako da sve pohvale, tim prije jer je ovo prvi moto skup koji su mc pirati organizovali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...