stevo 58 Napisano Novembar 7, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan e danas bi dan extra upeklo ko da je septembar pa ja upalio kawu i pokret od trebinja prema ljubinju i to u patikama p farmericama vrijeme odlicno, mislio sam popiti kafu u ljubinju i nazad ali me nesto obuze zelja da odem do mostara i tako i uradih,p[roduzio sam i nisam stajao nigdje sve do obija pa svratih da vidim sta ima onda sam se okrenuo jer je u gradu bila neka guzva i krenuh magistralom prema moru -NEUM do manastira ZITOMISLIC zao mi je sto nisam nosio fotkic ali sta cu otisao sam tako neplanski i to sam bez pola opreme i ko bi rekao da ce biti tako dobro. po povratku svratio sam na BUNU da popijem jedno pivce. onda polazak pravo do predgradja stoca na benzinsku pumpu pa pravac kuci bez stajanja tako da nisam ni stao u ljubinju a tamo sam bio posao. ko bi rekao za jednu neplaniranu voznju da ce ovako dobro proci. sve ukupno 267kilometara puta 1odlican dan i samo dobra volja i naravno samo me po dolasku u TB zaustavila saobracajn milicija pa su me ribali zbog kako kazu istrosenog pneumatika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Novembar 7, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Stevo svaka ti dala i na vrijeme dobila!? Ajde ako bude lijepih dana kad se ja stropociram dole,da skoknemo do Zitomislica,ja bez aparate ne idem nigdje,tako da ne moras o tome da brines?! Kakvi su Drotovi,papci,a kod njih nijedno auto za kompletnom signalizacijom,kamoli sta drugo!? Pa zar nisi kupio novu gumu,kad sam ja bio dole,ili si ono uzimao samo prednju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 7, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma kupovao sam prednju ali zadnju ne. a imam ja dva digitalca sony i canon ali eto nisam mislio ici dalje pa nisam ih nosio. a zitomislic je kao iz bajke nevjerovatan prizor kao kanjon morace samo je ovamo neretva. kad dodjes idemo zajedno samo cemo raspaliti za neum pa dubrovnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Novembar 8, 2006 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan popite i jedno pivo na Buni i za mene dok vam se ja ne pridruzim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Novembar 8, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim vas sve dole sa juga, kod vas upeklo,a u mojoj moèvari prži minusssssssssss. Hoæu i ja doleeeeeeeeee. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 8, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Obuces opremu, nema znojenja ka leti, a voznja vise nego prija, podjes da uhvatis jedan mali djir, a onda pogledas trocifrena kilometraza.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Novembar 8, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim vas sve dole sa juga, kod vas upeklo,a u mojoj moèvari prži minusssssssssss. Hoæu i ja doleeeeeeeeee. Nema potrebe za takvim rijecima,nego razgibavanje,na busu i polako na jug! Ocekujemo li te za new year? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 8, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja vas pozivam ovamo pa ko voli nek izvoli/. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Novembar 8, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Stevo, odlièno si ovo sroèio i provozao, ali dje bez foto-aparata, aman... Ajde, sljedeæi put probaj južnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 8, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa eto podjoh bezveze da se provozam cak nisam pola opreme ponio imao sam viza karticu taka dA sam odlucio dalje a za vikend cu mozda malo do novog u MNE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Novembar 8, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Što æeš se navozati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Novembar 14, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim vas sve dole sa juga' date=' kod vas upeklo,a u mojoj moèvari prži minusssssssssss. Hoæu i ja doleeeeeeeeee.[/quote'] Nema potrebe za takvim rijecima,nego razgibavanje,na busu i polako na jug! Ocekujemo li te za new year? Ooooo, hvala, probat æu navrtatiti samo sumnjam de æe iæi Busom jer bi moglo biti oko 2 m snjega u Lici :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 19, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Ej Gix navrati po mene pa æemo gurati skupa romobile kroz prtinu, a ima i varijanr "B", kotaèe na komby pa dole i onda vožnjica oko parka pa na komby i tako to! Jel de Gix, nije glupo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Novembar 20, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ej Gix navrati po mene pa æemo gurati skupa romobile kroz prtinu' date=' a ima i varijanr "B", kotaèe na komby pa dole i onda vožnjica oko parka pa na komby i tako to! Jel de Gix, nije glupo![/quote']E,oæemo dole za Novu ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 20, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 22, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan kisa kisa kisa lose lose vrijeme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...