Jump to content

Moto Zajednica

"Trebinje-Otvoreni grad" X jubilarni skup, MK TNT Trebinje 12.13.14. jun

Recommended Posts

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

MIXA aj na brzinu i po redu sta je potrebno od dokumenata bajkeru za prelazak iz BiH-RS u CRO do Dubrovnika,tj, sta Cro- capovi traze. ;)

P.S.

Javljaj odmah, polazim ujutro za Trebinje.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 119 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S

MIXA aj na brzinu i po redu sta je potrebno od dokumenata bajkeru za prelazak iz BiH-RS u CRO do Dubrovnika,tj, sta Cro- capovi traze. ;)

P.S.

Samo lična karta i naravno saobraćajna  ;)

P.S.

??? ??? ??? ??? ??? Kada si prelazio granicu BiH-RS i CRO sa motorom zadnji put i gdje. ???

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Beverly 350

Pozz ,

Krecemo moj drug Rasha sa Japanskim Kombajnom (Intruder)i ja Japanskom vrshalicom (FZ6N) sutra oko 7:00h ... iz BGDa ...

Idemo preko MGore i Visegrada pa ako imate neki predlog za Doruchak u Srbiji usput i Ruchak u BIH usput slobodno savetujte ...

Nadam se da se lepo zagrevate , vidimo se Boze zdravlja sutra popodne ..

Ko god zheli moze nam se pridruziti , plan je 7 BGD OMV na Ibarskoj , 8:45 Cacak , 10:15 Mackat itd itd ... :)

LJuti

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Honda CBR600F4

Mi krecemo u subotu ujutru a dorucak predlazem ovcar banja na cuvene lepinje a dajte predlog za rucak.Nasa ruta je takodje Mokra Gora, Visegrad, Gorazde, Bileca, Trebinje.

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Beverly 350

@floyde,

Chinimi se da je predlog prihvacen .. bicemo tamo oko 9 - 9:15 h pa izvolte da se upoznamo uz lepinje ... :)

Pozz

• Svrati ponekad, 119 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S

P.S.

??? ??? ??? ??? ??? Kada si prelazio granicu BiH-RS i CRO sa motorom zadnji put i gdje. ???

Prije mjesec dana, kod Županje.

P.S.

Prije mjesec dana, kod Županje.

;D ;D ;D Znao sam, matori jednio je uci u CRO sjeverno, a nesto drugo juzno. ;) Ne daju Croati vise "paradajz" turistima na more, vec samo sa punim slajbukom Evrica, medjunarodnom vozackom, svom opremom itd. nam iz EX republika SFRJ , a pregledaju ti i gace jesu li ciste. ;D ;D ;D

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Da, tako je, kad prelazis u HR na Ivanjici , mi posto smo lokalci ne moramo medjunarodnu vozacku, a ostali moraju. Pored toga, obavezno zeleni karton, kompletna oprema, naljepnica (nemojte k`o neki da se zeznete ;) , pa da Vas peglaju) i kako kad nekad traze 100, a nekad 175 evra po glavi stanovnika. E sad, zavisi sve od carenika, nekad ne pita, nekad samo pita, a nekad trazi da mu brojis.

Pa drugari, dobro nam dosli. Nadam se da cete uzivati.

Prva pomoc i prsluk. Mada to ako naletis na nekog` sto mu zena nije dala vece prije. Inace uredna dokumenta, naljepnica i ne bi trebalo da imas problema.

Mixo eba te fax mogao si fino kao i ja sedam godina za prvu godinu :D Necemo se opet vidjet jbg.

Pa i `ebe me fax, ali izgleda nece sljedece godine. Provedite se i za mene. Ocekujem iscrpan izvjestaj i oho ho fotografijica. ;)

Da, tako je, kad prelazis u HR na Ivanjici , mi posto smo lokalci ne moramo medjunarodnu vozacku, a ostali moraju. Pored toga, obavezno zeleni karton, kompletna oprema, naljepnica (nemojte k`o neki da se zeznete ;) , pa da Vas peglaju) i kako kad nekad traze 100, a nekad 175 evra po glavi stanovnika. E sad, zavisi sve od carenika, nekad ne pita, nekad samo pita, a nekad trazi da mu brojis.

Pa drugari, dobro nam dosli. Nadam se da cete uzivati.

@mixa Hvala za info, bio na skupu, vratio se prije 2 sata iz Trebinja, a juce se kupao u Mlinima i bio u Dubrovniku.Na granici za divno cudo bez zakeranja DGS-CRO samo formalnosti, ali uz obaveznu kupovinu naljepnica BiH na pumpi u Trbinju. ;) Sto je sigurno, sigurno je. :D CRO-CAP nam nije nista trazio (bio sa Pecom i Markom iz MK Indjija,YUBILLY-jem sa Foruma MK Oganj-Ugljevik i njegovim drugarom) sem saobracajnih dokumenata i Osobnih karti - Pasosa uz veoma Ljubazan osmijeh.

post-770-12879037237722_thumb.jpg

post-770-12879037238249_thumb.jpg

post-770-12879037238745_thumb.jpg

Ma nema na cemu. Naletio si na normalnog cikicu, uglavnom su takvi, ali ima nekih koji znaju da zezaju.

I kako je bilo na skupu? koja slicica?

Ma nema na cemu. Naletio si na normalnog cikicu, uglavnom su takvi, ali ima nekih koji znaju da zezaju.

I kako je bilo na skupu? koja slicica?

Skup...pa iskreno neznam, utisci izmjesani. :o Prvi mi je put da dodjem na skup u Trebinje, ranije sam  slusao dosta pohvala od kolega za Skup.Nova lokacija, u petak malo motora u kampu, aj`d prvi dan, ljudi tek dolaze,ali je sve skromno od strane organizatora. ??? Nema uredjenoga toaleta, vec "poljak" i to veoma los.Voda samo na jednom crijevu,nepokosena trava (korov), nema standova sa bajkerskom opremom,samo prodaja majica sa Logom Skupa.Ljudi na kapiji prijatni, ali smuseni,kad god sam ulazio u kamp traze da platim ulaz (ne obracaju paznju na naljepnicu na mtoru koja se dobija prilikom prvoga ulaza).Subota jos veca zbraka na kapiji,veci broj motora i zakrcen ulaz,od kapije pa skoro do pola puta u kamp tucanik, prasina.Imam utisak da je vise motorista bilo u gradu po prelijepim Trebinjskim bastama i kaficima, te ostalim ugostiteljskim objektima, nego u kampu.Bajkerske igre i Fijuk, moze proci, dobra muzika.... i nije mi jasno ima li i jedna druga striptizeta osim Najde. ??? ??? ??? Sve u svemu kupanje na moru popravilo cjelokupan utisak. ;D ;D ;D A slike,iskreno nisam nasao nista toliko interesantno sto bih zabiljezio za uspomenu i sjecanje sem dragih ljudi sa kojima sam proveo dva-tri (racunajuci i put) dana, a slika sa njima imam vec dovoljno. :D Nadam se da ces ovaj moj post svatiti kao dobronamjeran i da ce se iduce godine organizator bolje pripremiti. ;)

P.S.

Nadam se da ce se naci neko ko je zabiljezio nesto njemu interesantno. ;) Aj ipak ima nesto sa skupa,

post-770-12879037253636_thumb.jpg

post-770-12879037254207_thumb.jpg

Nisu navikli da naplacuju ulaz, posto je ovo prvi put, pa su malo zbunjeni. :D

Bilo je malo povuci, potegni oko lokacije, pa je to mozda razlog da su nespremni. No, kritika dobro dodje. Staracemo se da bude bolje sljedece godine.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja