Urke nsr 0 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Svetozarevo Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo iskustvo imate sa ovom kacigom . Pošto će mi za par dana rodjendam ,roditelji su mi je kupili za rodjendan, ali nisam baš još imao prilike da je probam . Neka akcija u metrou 2 kacige za 9900 din . Pošto je ćale uzeo za sebe onu retro ubi je jednim udarcem dve muve ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke nsr 0 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Svetozarevo Prijavi odgovor kao problematičan Da baš ta šara kao na slici , a crna ta 996 je sad ćaletova ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Sva iskustva koja sam ja imao sa SHIRO kacigama su losa ,a probao sam par full face i imam dve JET SH-50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Купио сам девојци фулфаце, на прву вожњу каже да јој је удобна, али да мало пишти и то при малим брзинама. Она је задовољна. Мени се свиђа дизајн и мислим да је за тај новац више него добра. Атестирана је што је врло битно за недај боже. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2009 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 1110 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Vise nego odlicna za tu cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 11, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Eno tetkascuba je nosi više od godinu dana i prezadovoljna je. Jes da je malo buka pri nekoj brzini ali za te pare je odlična. Jedina mana je što se ne menja vizir (ali je ovo Srbija do Tokija pa se menja hahahahahahahah...). Kaže da je vrlo udobna i lagana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...