shomysss 7 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan HONDA CBR 600F 1996 vlasnik perfektna,nove pireli gume diablo,registrovana do maja 2010,uvek garazirana,bez ulaganaja-sedi i vozi 2550eur tel:065/246-246-2 Kaldo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Lepa Hondica,odakle je uvezena iz Italije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Zamena????Posto se nista ne prodaje ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan I meni bi odgovarala zamena uz moju doplatu mada mi se cini da vlasniku odgovara najvise kes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Kod njega je vec 4-5 god cuva je kao kevu ;D!Samo kes mu je u igri.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Maj 17, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi,al da menjam i doplatim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...