motoras 195 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko kakvu informaciju za moto susret - gitarijadu koja ce se inace odrzati u NJegosevu sada za vikend koliko sam cuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgujas 1 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 67 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Poz. Video sam plakat u gradu, Subotica, zapamtio sam da je 9.maja i da je ulaz free. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan otićemo pa ćemo videti!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan bili videli lepo se provozali i proveli.Organizacija odlicna za svaku pohvalu,ulaz dzabe,topla dobrodoslica od strane devojaka uz rakoju i drvenu dascicu za parkiranje motora,za rucak bio pasulj i paprikas koji je kako kazu bio jako ukusan, takodje nije bilo pucaca i divljak osim jednog lika koji je pravio reklamu za svoj suzuki koji je inace bio na prodaju ,a reklama je bila tako sto se motor sa vremena na vreme drzao u blokadi.Kakav lik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan jos ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan jos ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D e,stvarno ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan jos Poznati likovi Cemo za Sutomore ove godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan jos Poznati likovi Cemo za Sutomore ove godine? nadamo se da hocemo ako bog da druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Onda me racunajte.Mozete do Vrnjacke Banje dan ranije.Ja obezbedjujem besplatan smestaj tj.prenociste u hotelu.Posle ujutro zapalimo laganeze do MNE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan vazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Maj 15, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko slucajno zna da li danas ima moto susret u Njegosevu? Nisam primetio da je neko pokrenuo novu temu za ovogodisnji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano Maj 15, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Susret ima...ja zbog kiše nisam otišao...pada ceo dan kao sumanuta A Kraljevski apartman gostuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Maj 15, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja citao na Facebooku da je otkazan zbog loseg vremena, pa zato pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano Maj 15, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam i ja ??? ??? ??? Onda je verovatno da sam ti dao pogrešnu informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...