wice 78 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan posto sam kupio drugi motor a pozajmio dosta novca ,mislim da cu morati da se rastanem od moje suzane,osim ako se ne snadjem za novac u pitanju je suzuki gsx 550ef 85godiste presao 71000.uvezen je 2006 iz ch od prvog vlasnika koji je bio penzioner.sa njim sam presao samo 4000km.uz motor sam dobio i 3 orginalna kljuca prva boja,jedino su farbani oklopi oko masine jer kada sam ga kupio nije imao iste. nije potrebno nikakvo ulaganje,pre mesec dana je zamenjeno ulje i filter ulja,uradjeni karburatori i sinhronizovani,prosle sezone zamenjen filter vazduha,lanac lancanici,ugradjen alarm,zamenjen akumulator,plocice,svecice,i tapacirano sediste.kada je uzet imao je blokade na auspusima i sistem 4u2 tako da sam uradio kompletan auspuh 4u1. agregat je odlican ne trosi ulje i auspuh mu je beo tj siv . registrovan je pre mesec dana. cena 1500e evo par slika a ima nesto i ovde http://www.bikepics.com/members/wice250/ informacije na pm ili 064 3400 600 Ivica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 6, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Motoe je pod garanciju u fenomenalnom stanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze,bar ti znas poreklo i kakav je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak011 0 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 61 Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga vozio, ide kao nevreme. Retko dobar motor za male pare, pravi tourer... Pozdrav i da ga brzo prodas druze.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je ovo masina i lepa i mocna,neka je sa srecom prodaja i da ga novi vlasnik cuva i pazi kao i wice do sada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan prodato moze lock.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...