Nikola.NX650 0 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako.. poshto je moja aprilia bila di tech sad sam joj stavio carb. treba mi glava za nju.. ako ima neko da mi proda ili ako zna nekoga gde mogu da kupim(polovnu naravno).. aprilia je 2002god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan www.moto-lazovic.co.rs ili www.motobox.rs Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan e da ne bi otvarao novu temu sad imam mali problem.. kad god dam gas skuter se ugusi i ugasi.. sthelovao sam carb 3 sata ali dzabe.. kao da ne moze da se ustheluje... ima neko neku predpostavku shta je?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan filter za vazduh ocisti ili promeni svecicu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan ima KN filter i novu svecicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan S T R U J A . . . Kako si resio palenje (CDI) ? Sta si sa tim uradio ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...