gmum44 189 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 12, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan opet ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan niko nista ,strasno ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan ??? A nisi rekao cenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7207 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 3074 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sta se nerviras, evo da ti ne stoji tema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan ??? A nisi rekao cenu? Jel moze lecka dole? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan ??? A nisi rekao cenu? Jel moze lecka dole? Lepa makina. Molzda je dat pravac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan e gmum od muke si poceo i poljupce ljudima da saljes heheheheee pa dobro, sta ima veze, vozis i ovo leto pa posle je daj ciganima hheheeheeeee Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 16, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ;D doktore, doktore,bas si vickast ,vozim ovu sezonu pa cu tebi da ga prodam kad se usines na tvojoj hondi.da mozes da stavis i zenche iza tebe.ovako moras sam da se vozis,plasis se da nespadne sta ces posle???????????a ovde i koferce i naslon lanc paket mozes da poneses na izlet. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Maj 16, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan a zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 16, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan pa razmisljao sam o tome kle ili slicno plus kinta neznam sta nudis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan [move]JOS MALO PA NESTALO AL ZAMALO ;D[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 19, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan i dalje nista ahhahahahahahahahah ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D pa nista necu ga prodajem[move][/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da imam toliki budžet ili da je neki stariji pa shodno tome i cena niža odma' bi svratio da odradimo posao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan ??? A nisi rekao cenu? Jel moze lecka dole? Pozdrav, i srecna prodaja, nije bilo zezanje, kada smo pricali o ceni. Ja pazarih motorce, a tebi zelim srecu u prodaji! Da ti skide nesto malo, mozda bi trgovali? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan hvala,srecno sa novom makinom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan hvala,srecno sa novom makinom. Blagodarim, kupljena je slicna makina, ali ne toliko sveza kao tvoja. Pozdrav, i mislim da ces prodati makinu. Ja sam isao na postenje i na osecaj, tako da sam pazario motorce od finog i postenog momka, i nisam pogresio, i ostacu sa momkom u finim prijateljskim odnosima, jer mi nije bio cilj da nekoga ili sebe zeznem. Veliki pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan hvala,srecno sa novom makinom. Blagodarim, kupljena je slicna makina, ali ne toliko sveza kao tvoja. Pozdrav, i mislim da ces prodati makinu. Ja sam isao na postenje i na osecaj, tako da sam pazario motorce od finog i postenog momka, i nisam pogresio, i ostacu sa momkom u finim prijateljskim odnosima, jer mi nije bio cilj da nekoga ili sebe zeznem. Veliki pozdrav. jos jednom srecno.ja nezurim a sto se tice motora uvek se moze odvesti kod bilo kog majstora . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o a nista a?jos par dana i odustajem od prodaje do 01.06. posle toga cao nema vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel da te podsetim da se očekuješ na vidikovcu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan uradjen servis ulje i filter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan ti jos uvek prodajes makinu? cccc..... ulje i filter? pih... bas si se otvorio a gume a plocice a diskovi gmum??? a ko ce to da plati? :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaaaaaaaaahahaha,pa sigurno ne ja !!!! ;D doktore valjda znas da nema potrebe za tim servisom. a i kada me stignes onda mozes da komentarises.. ;D ;D ;D mnogo ti spor motor ;D ;D ;D ;D ;D ;D aaaaaa mozda... jos par dana i odustajem od prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...