gmum44 189 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan kawa 2006 god registrovan ,uradjen servis pre 2000 km odlican 4000 e.mozda zamena kle i kes,ili slicno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ah da !kupljen u beogradu, nikad hvala bogu padano,kofer ide uz njega.bla,bla,bla... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan baš si preterao u opisu, ceo roman :o daj još koju fotku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan havala gujo bar neko da nesto kaze. OVAJ MOTOR KAO DA IMA SVINJSKI GRIP PA NIKO DA POGLEDA.PA NIJE VALJDA DA JE TOLIKI LES ILI LJUDI STVARNO NEMAJU LOVU?????????????USTVARI MOZE LI NEKO DA MI KAZE STA SE DESAVA???????JA CU DA ODUSTANEM OD PRODAJE I DACU PEZOA U OGLAS.NECU DA DAM VISE NI JEDNU SLIKU IZ INATA > ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan 16500 KILOMETARA PRESAO. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gmume, imaš lepu cifru pregleda oglasa, a premalo strpljenja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan DA DA .GRIP JE TO MOJA GUJO,PA NIKO NISTA .SVI SE BOJE DA SE NE ZARAZE. ;D MA NIJE VAZNO VOOOOOOOOOOOOZIMO SE I DALJE ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Maj 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Moraću da se prošetam do ovog parkirališta da malo pobliže osmotrim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Maj 6, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan DA DA .GRIP JE TO MOJA GUJO,PA NIKO NISTA .SVI SE BOJE DA SE NE ZARAZE. ;D MA NIJE VAZNO VOOOOOOOOOOOOZIMO SE I DALJE ;D Ne budi nestrpljiv prijatelju lep je to motor ali kriza je i nema se sve i da srce hoce ... evo ja uzasno mi se svidja motorche i sad se frikombinujem kako sta a ti ni neku sliku dobre volje ,da se vidi motorce da prorade ideje ;D . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan postavicu slicice sutra iskreno nisam uopste slikao motorche.posle 18 h sutra.HVALA pozzzzzzzzzzzzzzz ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 6, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan motor je skroz bzvz. nista mi se kod njega ne svidja hehee sala naravno i da, stvarno bi mogao da se otvoris za jos koju sliku, neces umreti jbg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan doktore skini kandzu ;D ;D ;D e kad me stignes onda mozez da komentarises ;D ;D ;D ;D MNOGO TI SPOR TAJ CBR RR HEHEHE ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 7, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan da da... spor je jako heheeee ne vuce bas najbolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan da da... spor je jako heheeee ne vuce bas najbolje DOKTORE UBACI U TRECU ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan A koja kinta je sada u igri? Jel makina bez ulaganja? Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan 4000 NEGORI MI A I NECU DA DAJEM ISPOD CENE .NEMOJTE MI ZAMERITI ALI VIDEO SAM KAKVE LESEVE DOVOZE IZ INOSTRANSTVA PA NEMOGU DA GA DAM NIZE.MOZE KLE I KINTA. NEMA NISTA ULAGANJA OSIM REGISTRACIJE U JULU A I TO SE DA DOGOVORITI. :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan NISTA??????? ;D CCC Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan a jel prodajes ovaj skuter iza ili sta... ala si ga oprao svaka ti cast motor vredi svaku paru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 9, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a ono belo burence iza, jel i ono na prodaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 9, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan da ,da , ide i burence uz motor samo bez tursije ;D ;)ali samo zajedno sa kawom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 10, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno jos par dana ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan posle ide kod mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...