Jump to content

Moto Zajednica

Bas mene da snadje najveci maler

Recommended Posts

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Juce krenem na prvomajsko  krkanje  ;D, prvi peh oko 10h ujutru: crkne mi sajla za kilometrazu. Nema veze, moze i bez sajle. Drugi peh oko 18 h: prolazim zemljanim putem i nailazim na baru povrsine manjeg jezera, naravno da sam lego u sred bare, kao prase sam bio od onog blata, ali sta da se radi, dizem motor. Teskom mukom ga upalim, bas je dosta vode popio  :) Treci peh oko 22h, na ulazu u Cupriju iz pravca Senja kod Autobuske stanice , pukne mi pogonski lanac, pokida mi vodenu pumpu i polomi blok, sreca sto sam ga gurao samo oko 800 metra do kuce

I posle mi neko prica kako se za 1 maj samo uziva, pustis mozak na pasu i nemas nikakvih problema  :-\

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Auuh, al te poteralo. To bi trebalo da je dovoljno za ovu sezonu. Ovo sto je jos preostalo je za uzivanje ;)

• Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Auuh, al te poteralo. To bi trebalo da je dovoljno za ovu sezonu. Ovo sto je jos preostalo je za uzivanje ;)

Daj boze da bude kako ti kazes  :)

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

Bas te krenulo...Nek si ti ziv i zdrav a motor ce se srediti.

P.S.Trebao si doci u NS tako blatnjav.Kod nas je u poslednje vreme to IN. ;D

Ti stalno kuburis sa tim pogonskim lancem! :)

Stavljen nov pre oko 500 km, ali baksuz je cudo  ;D ;D :D

• Svrati ponekad, 166 postova

Kao sto su napred naveli "Ko zna zasto je to dobro".

Iskreno da ti kazem kada te tako potera maler covek treba da u udje u kucu,legne u krevet i nigde taj dan da izlazi, jer ko zna sta ga sve moze snaci.

A jedno zlo samo ne ide.

Super si prosao ,to treba da ti bude u glavi!

• Drug član, 1110 postova
  • Motocikl: Lep

Ajde da probam makar malo da te utesim :).

U subotu (proslu) pokupim motor sa servisa, posle 500 metara ostanem bez svetala (sitnica, osigurac, ali s*x). Sutradan sednem da jos malo probam motor kako ide, koliko sam krenuo otisla sajla za kilometrazu. Prekosutra da odem da registrujem motor, isterujem ga iz garaze 3 eksera nabijem u gumu (mada su "samo" dva probila), a guma upravo stavljena (tada sam postavio oglas!). Kada sam se malo smirio cisto da ne budim ceo komsiluek, umesto u agenciju krenem po vulkanizerima i taman cepujem gumu i popijem prijave od organa nemira i korupcije.

Sutradan... (to je cetvtrti dan za redom). Posto patim od toga da mi je svaka sitnica na svom mestu itd., a onako izbedacen krenem da perem motor, da ga glancam itd... itd... i taman ga zavrsim (oko 23:00 od 17:00) krenem da ga stavim na stander i opa... pridrzim ga da ne padne, ali bio je tu cosak kuce i tako lepo ga zagrebem, ne mnogo, ali duboko :) i dovoljno da mi vise ne bude uzivanje da ga glancam i plus primetim da sajla koju sam kupio (naprvili mi) ima lufta malo (opet sitnica, ali nervira!)...

Za kraj... pre 2 sata... tras dole u garazi motor... zatim sam bacio nov stander na kraj dvorista i resio da ga vise ne dizem sam :), cak sam ga uslikao kako lepo lezi. A rekao sam... e ko te **** ne moze jos da traje taj maler! :(

p.s. Ja sam verovatno jedini covek koji je "izubijao" svoj motor, tako sto mu je padao u mestu... Sutra kada budem nekome rekao, ma pao mi je zbog toga je to... pomislice "evo stare zvake"...  :)

zz

Ajde da probam makar malo da te utesim :).

U subotu (proslu) pokupim motor sa servisa, posle 500 metara ostanem bez svetala (sitnica, osigurac, ali s*x). Sutradan sednem da jos malo probam motor kako ide, koliko sam krenuo otisla sajla za kilometrazu. Prekosutra da odem da registrujem motor, isterujem ga iz garaze 3 eksera nabijem u gumu (mada su "samo" dva probila), a guma upravo stavljena (tada sam postavio oglas!). Kada sam se malo smirio cisto da ne budim ceo komsiluek, umesto u agenciju krenem po vulkanizerima i taman cepujem gumu i popijem prijave od organa nemira i korupcije.

Sutradan... (to je cetvtrti dan za redom). Posto patim od toga da mi je svaka sitnica na svom mestu itd., a onako izbedacen krenem da perem motor, da ga glancam itd... itd... i taman ga zavrsim (oko 23:00 od 17:00) krenem da ga stavim na stander i opa... pridrzim ga da ne padne, ali bio je tu cosak kuce i tako lepo ga zagrebem, ne mnogo, ali duboko :) i dovoljno da mi vise ne bude uzivanje da ga glancam i plus primetim da sajla koju sam kupio (naprvili mi) ima lufta malo (opet sitnica, ali nervira!)...

Za kraj... pre 2 sata... tras dole u garazi motor... zatim sam bacio nov stander na kraj dvorista i resio da ga vise ne dizem sam :), cak sam ga uslikao kako lepo lezi. A rekao sam... e ko te **** ne moze jos da traje taj maler! :(

p.s. Ja sam verovatno jedini covek koji je "izubijao" svoj motor, tako sto mu je padao u mestu... Sutra kada budem nekome rekao, ma pao mi je zbog toga je to... pomislice "evo stare zvake"...  :)

zz

Au, pa dobar si i ti  ;D

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Kao sto "babe kazu moglo je i gor da bude",deces gore od tog.Marfi je cudo..... tuga.. :-\ :-\

Jesi li procitao? Vidis da uvek postoji gore!

... i dole! 2. maj, malo se oporavio od celovecernje krkancije i.. "onog dgugog"  ;D i krenem jedan jutarnji off kad ono... celo telo boli, reko dobro, bolje da se malo iskuliran i ja stanem i op op op pade kamila u mestu  >:( skontam da sam suvise iscrpljen da bi ga drzao. Elem, vratim se nazad do kampa pa lagano kuci, usput izbegnem "engleza" u suprotnoj traci, 'fala bogu dodjem ziv. Nekako proteram dobar deo dana i odem kod drugara na konsultacije za pred put, to potraja i pade mrak pa aj lagano kuci i da dospemo goriva. Kako nisam lepo zakacio one tekstilne torbe, jedna umalo da mi se uplate u tocak  :o. Stanemo mi da vidimo (kod zgrade Vlade RS) sta je bilo kad stize policajac... "Dobro vece sta se ovde radi?" Kao sve ql samo da namestimo i palimo i tako i bi.. Stignemo do mene u kraju me napadne nekoliko suicidalnih kerova, pravo pod prednji... nerealno. Posle krenem do grada u zezanje sa zenskinjama, dodjem do pumpe i krenem da sipam, stade pistolj... trt, mrt... vidim pun rezervoar?!?!?! Kako, zasto... dosta sam se vozao danas nije mi jasno ali ae... odem da platim (300 din  ???) kad snimim baju koji crevom pere pumpu i pravo na moj motor?!?!? Drugar koji je bio ispred mu kaze "es ti lud bre?" a on: "boli me k**** ja radim svoj posao." Kreten, umalo da ga odrobijam. Krecemo mi ka gradu kad pas (sa ogrlicom) trci sa trotorara pravo meni pred tocak a ja nagnut u krivini... nekako ga izbegnem, malo proklizam, gume mokre od onog retarda sa pumpe... Opet pored zgrada Vlade, stojimo kad eto ga onaj isti policajac, gleda nas... a joooj... Sta da mu objasnimo sad koj moj, kao dva kretena idemo... Dodjem do grada da se vidim sa zenkom i odemo u klub kad ono... druga tamo vec, vreba svoju priliku... sta sad... da skratim, obe me oteraju u k**** i tako ja kazem sebi ae kuci sa 20 na sat, dosta je za danas, izgubices glavu  ;D

• Zainteresovan, 457 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025)

E, ljudi, a oli da vam nabacim po koju ciganku da skinete maler? ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja