Darden 0 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Poučen dvočasovnim iskustvom vađenja akumulatora iz TDMa, odlučio sam da izvedem priključak sa istog na tablu. Stekao sam utisak da su japanci stavili akumulator u sredinu i onda sagradili motor oko njega. ;D Bilo-kako-bilo, priključak će biti od koristi za GPS ili mob, a još bitnije za održavanje i punjenje akumulatora bez ponovnog vađenja. Hvala bogu na TDMu ima prilično mesta na tabli oko sata tako da bar to nije bio problem. Evo sličice da bacite oko. E da, power outlet je neki nautički, koristi se na čamcima - što će reći vodonepropusTan. Naručio sam ga preko neta, a stigao je za dva dana. Link ću postaviti čim ga ponovo pronađem. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nas nekoliko je vec ugradilo na motore takav isti 12 V prikljuchak. Moze se kuopiti u prodavnici SVETIONIK, Radnicka 37, kod Ade Ciganlije u Beogradu i kosta oko 640 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 1, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, ali za rubriku "Sam svoj majstor" si morao da snimis postupak ugradnje - kako si sekao plastiku, kako si i kuda provlacio zice, gde si ga povezao, kako si postavio osigurace i slicno. Ovako, moze i u podforum "Moto oprema". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, ali za rubriku "Sam svoj majstor" si morao da snimis postupak ugradnje - kako si sekao plastiku, kako si i kuda provlacio zice, gde si ga povezao, kako si postavio osigurace i slicno. Ovako, moze i u podforum "Moto oprema". Ugradjivao nam je svima Cika Arakis, osim sto je Zlaja sekao plastike perorezom i isekao precizno kao laserom...nikad to od njega ne bi ocekivao, on uvek kaze da ne zna nista da uradi sam... ;D ;D ;D Da, nsimo imali foto-aparat kad smo "grunfovali" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Maj 2, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, ali za rubriku "Sam svoj majstor" si morao da snimis postupak ugradnje - kako si sekao plastiku, kako si i kuda provlacio zice, gde si ga povezao, kako si postavio osigurace i slicno. Ovako, moze i u podforum "Moto oprema". ok, slobodno prebaci u moto opremu, a cim budem opet skidao plastike, dokumentovacu postupak pa cu okaciti :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Maj 2, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takve iste 12V prilkučke imate u NS za 350-400 din. U Gros Inox-u na Novom Naselju i u Grubin Marine na brodu Cepelin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...