PAKI_NS 1 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji, želim da Vas obavestim da je SUP Novi Sad pronasao moj motor i da mi ga je danas vratio. Istovremeno zahvaljujem se svima koji su me bodrili ova dva dana, kao i onima koji su odmah ponudili pomoć. Inače krađa naravno nosi sa sobom i oštećenja. Što se tiče mog motora, slomljen mu je jedan retrovizor, prednji vizir, izgreban je malo sa strane. Inače još jednom želim da poručim pogotovo novosadjanima da čuvaju svoje ljubimce i da stave tablice, jer je zajedničko za 3 ukradena motora da nisu imali tablice, pa je moguće da su mislili da je stranac u pitanju. Još jednom hvala i želim svima puno lepih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 1, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji, želim da Vas obavestim da je SUP Novi Sad pronasao moj motor i da mi ga je danas vratio. Istovremeno zahvaljujem se svima koji su me bodrili ova dva dana, kao i onima koji su odmah ponudili pomoć. Inače krađa naravno nosi sa sobom i oštećenja. Što se tiče mog motora, slomljen mu je jedan retrovizor, prednji vizir, izgreban je malo sa strane. Inače još jednom želim da poručim pogotovo novosadjanima da čuvaju svoje ljubimce i da stave tablice, jer je zajedničko za 3 ukradena motora da nisu imali tablice, pa je moguće da su mislili da je stranac u pitanju. Još jednom hvala i želim svima puno lepih kilometara. Bas mi je drago i da je sa srecom u buduce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA,BAS MI DRAGO ;) ;) ;) ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan a gde i ko je mazno mora da su ti rekli jos nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Maj 1, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago da si pronasao motor. Ko ga je ukrao, jesu li ti rekli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 1, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago da si pronasao motor. Ko ga je ukrao, jesu li ti rekli? Pa lopov valjda. ;D ;D ;D Takve informacije ne daju u MUP-u ili SJB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAKI_NS 1 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan to je naravno najzanimljivija informacija, ali detalje mi naravno nisu pricali... moguce da je ista ekipa koja je ukrala i onaj CBR 954, to je bar moje misljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 620 Napisano Maj 1, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je drago da je motor vraćen vlasniku. :) Šteta će se sanirati, svakako je manja od , nedaj bože, kupovine novog motora. A nama za nauk da stavljamo lance i alarme nebili zaštitili ljubimce i spasli se trauma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast brate na nadjenom motoru! Bas mi je bilo zao kad sam cuo da je ukraden! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 1, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan to je naravno najzanimljivija informacija, ali detalje mi naravno nisu pricali... moguce da je ista ekipa koja je ukrala i onaj CBR 954, to je bar moje misljenje... Dobices ti te informacije, treba da ste napravili zapisnik o preuzimanju motorcikla gde se navede konstatovana steta, a valjalo bi da motor oteras u servis gde ce ga detaljno pregledati i eventualne nedostatke otkloniti. Potom tuzba sudu za naknadu stete + pretrpljeni strah i traume, i zahtevas hitan postupak . Sezona je krenula, ti si platio sve dazbine i porez na luksuz, pa sad nek plate i oni ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Maj 2, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Драго ми је да чујем! Надам се да ћеш сада боље пазити... Него, могао си и сам да јавиш новости, у теми коју су покренуо поводом нестанка твог мотора. Поздрав! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 581 Napisano Maj 2, 2009 Drug član, 1716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Super vest, a za ostalo je sve Drumska lija lepo opricao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 2, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan lepa vest! konacno da i ovi nasi u plavom urade nesto dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 2, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan lepa vest da su ti našli motor tako brzo, i 954 je bio bez tablice ali su i njega srećom našli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 3, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan lepa vest da su ti našli motor tako brzo, i 954 je bio bez tablice ali su i njega srećom našli Možda ja ne kapiram...jel vi to skidate tablice sa motora kad ih parkirate ili ih uopšte nemate na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Maj 3, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moraju da ti kazu ko je ukrao,reci da hocesh da pokrenesh privatnu tuzbo protiv tog lica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan kupish dva vucjaka i nek spawaju pored motora,pa da vidim tog junaka da pridje... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago sto je motor nadjen. Da se lepo i bezbedno navozas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citam i pratim ovu i prethodnu temu i zelim reci da mi je izuzetno drago sto si vratio svog ljubimca nazad. Od sada postavi Abusov lanac na zadnji tocak i napravi neki anker u betonu. Mnogo je teze da ce neko prerezati takav lanac iz razloga sto velika kleshta koja su u stanju to da urade, koshtaju oko 600 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Maj 19, 2009 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan ,drago mi je da ces ga opet voziti.A sada,produzni kabl,pa 220 volti pa neka ga pipnu ako smeju!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 19, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vest , drago mi je. Srecno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...