Jump to content

Moto Zajednica

Pronadjen CBR 600 RR u Novom Sadu

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova

Dragi prijatelji,

želim da Vas obavestim da je SUP Novi Sad pronasao moj motor i da mi ga je danas vratio. Istovremeno zahvaljujem se svima koji su me bodrili ova dva dana, kao i onima koji su odmah ponudili pomoć. Inače krađa naravno nosi sa sobom i oštećenja. Što se tiče mog motora, slomljen mu je jedan retrovizor, prednji vizir, izgreban je malo sa strane. Inače još jednom želim da poručim pogotovo novosadjanima da čuvaju svoje ljubimce i da stave tablice, jer je zajedničko za 3 ukradena motora da nisu imali tablice, pa je moguće da su mislili da je stranac u pitanju.

Još jednom hvala i želim svima puno lepih kilometara.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Dragi prijatelji,

želim da Vas obavestim da je SUP Novi Sad pronasao moj motor i da mi ga je danas vratio. Istovremeno zahvaljujem se svima koji su me bodrili ova dva dana, kao i onima koji su odmah ponudili pomoć. Inače krađa naravno nosi sa sobom i oštećenja. Što se tiče mog motora, slomljen mu je jedan retrovizor, prednji vizir, izgreban je malo sa strane. Inače još jednom želim da poručim pogotovo novosadjanima da čuvaju svoje ljubimce i da stave tablice, jer je zajedničko za 3 ukradena motora da nisu imali tablice, pa je moguće da su mislili da je stranac u pitanju.

Još jednom hvala i želim svima puno lepih kilometara.

Bas mi je drago i da je sa srecom u buduce. :D

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Bas mi je drago da si pronasao motor. Ko ga je ukrao, jesu li ti rekli?

Pa lopov valjda. ;D ;D ;D Takve informacije ne daju u MUP-u ili SJB. ;)

• U prolazu, 9 postova

to je naravno najzanimljivija informacija, ali detalje mi naravno nisu pricali... moguce da je ista ekipa koja je ukrala i onaj CBR 954, to je bar moje misljenje...

• drkadzija, 1226 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Baš mi je drago da je motor vraćen vlasniku.  :) :)

Šteta će se sanirati, svakako je manja od , nedaj bože, kupovine novog motora.

A nama za nauk da stavljamo lance i alarme nebili zaštitili ljubimce i spasli se trauma.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

to je naravno najzanimljivija informacija, ali detalje mi naravno nisu pricali... moguce da je ista ekipa koja je ukrala i onaj CBR 954, to je bar moje misljenje...

Dobices ti te informacije, treba da ste napravili zapisnik o preuzimanju motorcikla gde se navede konstatovana steta, a valjalo bi da motor oteras u servis gde ce ga detaljno pregledati i eventualne nedostatke otkloniti. Potom tuzba sudu za naknadu stete + pretrpljeni strah i traume, i zahtevas hitan postupak . Sezona je krenula, ti si platio sve dazbine i porez na luksuz, pa sad nek plate i oni !

• Svrati ponekad, 390 postova
  • Motocikl: Jawa 350 TS '91

Драго ми је да чујем!  ;)

Надам се да ћеш сада боље пазити...

Него, могао си и сам да јавиш новости, у теми коју су покренуо поводом нестанка твог мотора.

Поздрав!

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

lepa vest da su ti našli motor tako brzo, i 954 je bio bez tablice ali su i njega srećom našli           

Možda ja ne kapiram...jel vi to skidate tablice sa motora kad ih parkirate ili ih uopšte nemate na motoru

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: XV 250

Citam i pratim ovu i prethodnu temu i zelim reci da mi je izuzetno drago sto si vratio svog ljubimca nazad.

Od sada postavi Abusov lanac na zadnji tocak i napravi neki anker u betonu.

Mnogo je teze da ce neko prerezati takav lanac iz razloga sto velika kleshta koja su u stanju to da urade, koshtaju oko 600 eura.

• Andragog, 5008 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS
:) ,drago mi je da ces ga opet voziti.A sada,produzni kabl,pa 220 volti pa neka ga pipnu ako smeju!!!!!!!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja