draki 2642 Napisano Jun 20, 2009 Vozac A kategorije :D, 945 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan U 11h krecem za Indjiju! Samo da ono govno od kise ne padne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Jun 20, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan PIJE SE KAFICA POLAKO,SPREMANJE I NARAVNO POLAZAK OKO 12h!!!!POZDRAV I VIDIMO SE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Jun 20, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio video odlicno se proveo..svirka dobra mislim odlicna,organizacija odlicna (nestalo struje na svirci i za 3 min upaljeni agregati).. Cestitke organizatorima..!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 20, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Night Shift je odradio svoje,super provod,samo steta sto sam morao da zapalim pre kise ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 20, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Jun 20, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 20, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je izgledalo odozgo i naravno mi kinezi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se oglasim. Stigli na skup juce oko podne, da nas drugar nije vodio tesko bi ga nasli (nema putokaza). Karte za bazen koje su uracunate u cenu ulaska na skup nismo dobili (u najavi je to pisalo). Onda malo voznje po kamenju i tako reci oranici i krece zezanje. Organizatori su se potrudili, napravljen hlad, hladno pice, CISTI wc-i, pasulj besplatan! Evo i slika, Pozdrav svima i vidimo se opet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan I jos slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan ulaz 200 din ,a meni lik na ulazu uzeo 500din!!! kakav kralj,dam mu 500 i dok sam skinuo kacigu i popio rakiju njega vise nije bilo! nema veze , ni kartu za bazen nisam dobio!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan steta zbog vremena ,stigoh kuci sek pre kise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan ulaz 200 din ,a meni lik na ulazu uzeo 500din!!! kakav kralj,dam mu 500 i dok sam skinuo kacigu i popio rakiju njega vise nije bilo! nema veze , ni kartu za bazen nisam dobio!!! ;D ;D Mozda lik i ne radi na kapiji. :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 21, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kratko i jasno, sve pohvale Organizatoru. :D Kisu necu spominjati, jer nije u domenu Organizatora. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan ulaz 200 din ,a meni lik na ulazu uzeo 500din!!! kakav kralj,dam mu 500 i dok sam skinuo kacigu i popio rakiju njega vise nije bilo! nema veze , ni kartu za bazen nisam dobio!!! ;D ;D Mozda lik i ne radi na kapiji. :D :D :D :D ko zna ali mi nalepi ono na retrovizor!!! uradio me do 00 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 21, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ulaz 200 din ,a meni lik na ulazu uzeo 500din!!! kakav kralj,dam mu 500 i dok sam skinuo kacigu i popio rakiju njega vise nije bilo! nema veze , ni kartu za bazen nisam dobio!!! ;D ;D Mozda lik i ne radi na kapiji. :D :D :D :D ko zna ali mi nalepi ono na retrovizor!!! uradio me do 00 ! Jbt-e covjek otisao da usitni novac,da ti vrati kusur,a ti odmah zapalio u Kamp. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan ulaz 200 din ,a meni lik na ulazu uzeo 500din!!! kakav kralj,dam mu 500 i dok sam skinuo kacigu i popio rakiju njega vise nije bilo! nema veze , ni kartu za bazen nisam dobio!!! ;D ;D Mozda lik i ne radi na kapiji. :D :D :D :D ko zna ali mi nalepi ono na retrovizor!!! uradio me do 00 ! Jbt-e covjek otisao da usitni novac,da ti vrati kusur,a ti odmah zapalio u Kamp. ;D ;D ;D zato sledece godine kad budem otisao samo cu da im kazem platio sam vam prosle godine za ovu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2642 Napisano Jun 21, 2009 Vozac A kategorije :D, 945 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, prije svega moram i ovde da se zahvalim svim ljudima iz moto kluba Indjija za onako dobru organizaciju! Posebno moram da se zahvalim porodici Zeljka Pesuta sto su me udomili jer mi je sator bio pod vodom skroz :D ali sta je tu je! Sve u svemu nemam nikakvih zamjerki samo rijeci hvale! Sledece godine opet 100% dolazim! evo par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2642 Napisano Jun 21, 2009 Vozac A kategorije :D, 945 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan i jos slika! Moram da naglasim da sam bio sa dosta ljudi sa foruma i facebook-a ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2642 Napisano Jun 21, 2009 Vozac A kategorije :D, 945 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan i jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2642 Napisano Jun 21, 2009 Vozac A kategorije :D, 945 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan i jos :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2642 Napisano Jun 21, 2009 Vozac A kategorije :D, 945 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan jos samo dvije i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto i mene ne potrazi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2642 Napisano Jun 21, 2009 Vozac A kategorije :D, 945 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto i mene ne potrazi ;D ;D e jbg... a stas kad nas ima mnogo baci koju sliku da znam da te nadjem na nekom od sledecih skupova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 21, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Sto i mene ne potrazi ;D ;D hehe...ekipa iz coska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto i mene ne potrazi ;D ;D e jbg... a stas kad nas ima mnogo baci koju sliku da znam da te nadjem na nekom od sledecih skupova Imas na prethodnoj strani onaj sa MANGULICAMA na ledjima pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...