Evil_Zo 8 Napisano Maj 1, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva Mito 125 Dajte svoj komentar iskljucivo ako ste vozili ili posjedovali ovaj motocikl. Niposto nikakve komentare u stilu "cuo sam", "rekli su mi" i slicno. Odgovorite na sledeca pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima bice istog trenutka obrisan. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: Navesti tacno godiste motocikla koji ste vozili.. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: "Posjedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Sta mi se dopada: "Odlicne kocnice i dobra zastita od vjetra." ili "Sjajan za duza putovanja, odlican polozaj vozaca, mala potrosnja" ili neko moze napisati i par pasosa ako zeli, tim bolje. 4. Sta je moglo biti bolje: "Prednja kocnica ima lose doziranje i slaba zastita od vjetra" ili nesto slicno u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vas mali review. Tu sad moze svasta da se napise, da se detaljnije objasne i opisu stvari iz prethodne dvije stavke i da se jos malo prica o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i moze se dati i neka ocjena i recimo preporuka za kupovinu. Takodje, ovdje bi bilo dobro da onaj ko je proveo vise vremena sa motorm napise na sta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o odrzavanju... Najlakse vam je da uradite copy-paste sadrzaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vas odgovor: [b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b] [b]3. Sta mi se dopada:[/b] [b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1998 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: za sada 4 mjeseca, al nadam se da cu jos dugo 3. Sta mi se dopada: Svidja mi se ubrzanje i krajnja brzina, izgled motora je vrh, polozaj sjedenja vozaca i suvozaca. 4. Sta je moglo biti bolje: Kocnice definitivno moraju biti bolje i malo udobnija sjedista! 5. Moj utisak: Sve u svemu super motoric, ide kao lud za tu kubikazu, preporucio bih ga svakom ko prelazi sa skutera na brzinca, tako da se privikne na saltanje a i na vece brzine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1650 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 984 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1993 (cini mi se ) 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Nekih 2-3 meseca 3. Sta mi se dopada: Upravljivost, kocnice, ubrzanje 4. Sta je moglo biti bolje: Polozaj sedenja 5. Moj utisak: Super motorcic, prelep (mada stvar ukusa), lagan za voznju, odlicno ide za 125ccm, (vuce na sebi 180kg-a sasvim pristojno za takav motor ). Veoma neudoban, pogotovu za malo duze realacije. Kada bih ponovo uzimao 125ccm, uzeo bih Cagivu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider95 20 Napisano Jun 12, 2015 Djordje Sekulić, 71 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr 900rr 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio bih u istu grupu sa Planet/Raptor jer su u pitanju isti motori sa istim masinama jedina razlika je ta sto Mito ima pune oklope.Ako ovo nije dozvoljeno neka administratori slobodno obrisu moj post [b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b] Cagiva Mito-1991. Cagiva Planet-1999.[b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b]Cagiva Mito-oko 500kmCagiva Planet-Par meseci intezivne voznje,recimo negde oko 3 000 km[b]3. Sta mi se dopada:[/b]Cagiva Mito-U pitanju je stariji model sa okruglim farovima.Posebno mi se kod motora svidja njegova linija,veoma brza i startna masina(u odnosu npr. na nsr 125),polozaj tela koji daje utisak da se vozite na nekom jacem RR-u,to je sto bih onako kao najvaznije izdvojio.Cagiva Planet-Veoma udoban motor,sa povoljnim polozajem tela za voznju,ne odaje osecaj zamora posle duze voznje,potrosnja nekom normalnom voznjom (do 80-90km/h) je mozda i ispod 4L.Kocnice na oba modela odradjuju dobro svoj posao,uglavnom marke Brembo,menjaci su odlicni a koliko su dugotrajni to stvarno ne znam,mada je i tesko sada naci Cagivu ispod 2000. godista da ima savrsen menjac.[b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b]Mito-/Planet-/[b]5. Moj utisak:[/b] Mito-Fenomenalna zujalica,moj favorit u klasi 125 2T,definitivno nije za prelazak sa skutera na nesto jace kao sto ne bih preporucio ni jedan 2T motor za pocetak.Planet-Takode fenomenalan motor,udoban,povozan,bolji za voznju od MiTa sto se tice uzivanja,a nista puno slabiji.Ko uzme Planeta definitivno nece pogresiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Underberg 0 Napisano Avgust 4, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Velika Kladusa Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1994 model sa okruglim farovima 2.Vrijeme provedeno : U 2 mjeseca preso sam 1900Km 3.Sta mi se dopada : Izgled ima dobar , startan , dobro vuce ,mjenjac od 7brzina, karoserija koju je moguce sredjivat ,tesko se grije , masina veoma izdrzljiva , karbonski detalji ,lako popravljiv a malo kvarljiv itd... 4.Sta je moglo biti bolje: Definitivno potrosnja koja pri voznji u maximalnim obrtajima prelazi 10l/100km, Prednja feluga sa strane gdje je disk izgleda fino a sa ove druge strane je preruzna 5.Moj utisak: motor koji je veoma dobrog izgleda cak i starije godiste, dobar za krivine,brzo koci Definitvno kad polozim dolazi nared opet Mito ali od 2010god pa gore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...