ts.marko 26 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Drug mi je nasao jedan GS 450l u Svajcarskoj dosta povoljno , i planiram da ga pazarim. Ima li neko iskustva sa ovim modelom, posto ga ja nisam vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 1, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao Gs 450.....sve naj naj naj extra ....'81 godiste! Nepoderivooooooo.......jedina slaba strana su kocnice,,,,jedan disk naprijed i jos uzasno lose koci ali sve drugo je kao avion u granici mogucnosti za 450ccm..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto sam nasao je 88.-g. Ima 30000km, kofer, bisage, nove gume. Nadam se da mi izadje sa carinom i transportom oko 1200.-evrica. Mislim da nije puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 1, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto sam nasao je 88.-g. Ima 30000km, kofer, bisage, nove gume. Nadam se da mi izadje sa carinom i transportom oko 1200.-evrica. Mislim da nije puno. Kupuj, ako neces ustupi ga mome drugaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Star 20 godina, presao 30 hiljada, malo mi to ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 1, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Star 20 godina, presao 30 hiljada, malo mi to ... Sve je moguce, pa i drvena pec, ali za jednokratnu upotrebu. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Star 20 godina, presao 30 hiljada, malo mi to ... Sve je moguce, pa i drvena pec, ali za jednokratnu upotrebu. ;D ;D ;D Napravio nekoliko, extra stvar, nemoras da je cistis ;D Stvarno, mislim da bi za te pare mogao da ga nadjes i ovde, ovako na papiru taj koji si nasao je super, al sta ces da dobijes to je pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jesenas pazario jedan GS 400. Kolko vidim masine su identicne samo je razlika u kubikazi. Moj je presao 62000 km , od toga sam ja presao oko dve ( zimus ). Zadovoljan sam, nemam zamerke ! Moj je 80 godiste . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Maj 2, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan To je ista masina, i na novi GS 500 se stavljaju. Koliko si dao za GS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...