andrejp 24 Napisano Novembar 3, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, kako sam ovih dana free da pozavrsavam raznorazne privatne obaveze, pitam forumase koji su to radili - ko moze da mi obavi uvoz i carinjenje motora, odnosno prebacivanje na BG table? Napominjem da je motor fizicki ovde, uglavnom vecina zna da je na USA tablice i ja ga bez problema vozim sa drugim pasosem, ali bih ga "uvezao" i carinio dok je jos moguce, zbog kasnije jednostavnije prodaje. Znaci, moze li neko da mi konkretno pomogne sa nekim kontaktima? Hvala svima unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 3, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Pisi mi na pp i dacu ti sve podatke tipa koji je najpouzdaniji i najbrzi u tom poslu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 3, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan 0641153905 Vasa, pre godinicu dana je molo sve. Samo zavisi kome i ko'lko. Javlja mi se da Jasminko VIR zna o tome vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 4, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima, kako ovim u okviru teme tako i svima koji su mi poslali PP! Zahvaljujem se forumasima dobre volje - javicu sledece nedelje sta sam uradio po ovom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...