wice 77 Napisano April 30, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan planiram da menjam moj motor pa se dvoumim izmedju honde cbr600 92-97 ili vfr slicnog godista,iskreno vise mi se svidja vfr ,pogotovo sto je putni motor pa bih poneki savet ili preporuku nekoga ko je vozio ove motore.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Vfr vozim a cbr sam probao. Moj savet je VFR, mnogo je udobniji, lako se vozi, izuzetno je pouzdan i kao stvoren za putovanja a sto se tice snage njegovih 100 konja je bar meni sasvim dovoljno!!~! Opet sve zavisi sta ti ocekujes od motora a ako planiras putovanja onde je VFR bolji izbor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano April 30, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan a sto se tice pouzdanosti,odrzavanja i slicno?mada znam da je vfr preko ikona i mnogi se kunu u njega.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 30, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan nisam vozio ni jedan ni drugi ... ali iz price mnogih .. VFR je pouzdan izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano April 30, 2009 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jedina prednost CBR-a je zvuk (mada opet, to je stvar ukusa, tj cula sluha ) sve ostalo je na strani VFR-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Danas si probao cbr-ku,sad na vfr-a pa vagaj,pozzz Obrenovcanima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan vazi druze hvala na gostoprimstvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 1, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cbr,je takodje jako izdrzljiv motor,i moze da izdrzi mnogo vise nego vf,pogotovu ako budes kidao i gazio motor,vf je udobniji svakako,ali .....cbr bih licno pre vozio,4 u redu su 4 u redu..... :) :)to sto vfr nema lance recimo,,,te ne oslobadja obaveze servisiranja itd,v agregat je za moj ukus nezniji od cetvorke u redu,,,no dobro 100ljudi 100cudi,100zena 200 sisa,,pa ti biraj,probaj jedno,probaj drugu,moje srce tezi ka cbr u,,.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorche 0 Napisano Maj 2, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan nisam vozio ni jedan ni drugi ali bi radije po prici i po izgledu kupio CBR. Srecno sa kupovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Maj 2, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan uzeo cbr odoh po nju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8560 Napisano Maj 2, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan uzeo cbr odoh po nju nek je sa srecom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorche 0 Napisano Maj 3, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa srecom brate...dobro se sluzio njome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima nadam se da ce me sluziti kao suzana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorche 0 Napisano Maj 3, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan ma hoce bre....bez sekiracije i samo napred... 8)to je i moj san koji cu nadam se vrlo brzo ostvariti.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Maj 3, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan uzeo cbr odoh po nju Daj neku sliku, al‚ tvoju. Da vidimo kez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mojih slika jos nema... ali evo jedna od makine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Maj 3, 2009 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samocu ti reci da si uradio pravu stvar... ;D ;D ;D,nek ti je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 3, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan prelepa je! neka te sluzi sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Maj 3, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo! Sa srecom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Maj 3, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, brate da je paziš i maziš, a ona će služiti kao i svaka druga. Dobro došao u sektu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Maj 3, 2009 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast prijatelju, ides mojim koracima. prvo CBR bas takav, a posle VFR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 4, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Odlican i lep motor! Cestitam! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak011 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 61 Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan Honda je honda.. Nek je sa srecom bato! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 7, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan brale motor je prelep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...