Rajevic ks 32 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije kupujem njega pa recite nesto o tom modelu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan GN 250 nisam nikad video uživo, ali posedujem GN 125. Za sada sam jako zadovoljan i jedine zamerke koje imam su za snagu motora, ali mislim da 250cc sa svojih 20ks nema tih problema. Motor uživo izgleda prelepo, na slikama užasno. Jako udoban, sa sedenjem malo višim u odnosu na ostale kruzere. Jednostavna mašina, jeftina za održavanje, zanemarljiva potrošnja goriva, jeftina registracija. Dugo godina se proizvodi i po pričama koje sam čitao po netu, pokazao se kao izuzetno pouzdan. Takođe, odličan je izbor za početnike. Ako kupuješ motor za lagano krstarenje nećeš pogrešiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam GN 125 2 god. Odlicno motorce. Izuzetno lak za voznju, prelep zvuk, jedino mu fali malo snage. I ja se dvoumim izmedju GN 250 ili nekog jaceg. Ako nemas tih dilema, uzimaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Povoljno mi nude ovaj motor .Presao 30ak hiljada pa me zanima izdrzljivost i pouzdanost ovog modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Presao 30ak hiljada A koje je godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari taj motor mi nude u zamenu za skuter i uz doplatu. Suzuki je 1996god i u odlicnom je stanju a vozio ga je covek od 50ak godina bas je ocuvan. Zanima me kakva mu je masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...