Nsu max 2 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Enduro rukavice, nove, 4 para (3 para crnih i jedan plavih). Veličina XL (3 para) i 1par crnih u (L). XL (11-11,5cm od korena palca do najšireg dela šake), L (10-10,5cm). Cena, 20E par. Goran 063/7001311. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez 0 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Enduro rukavice, nove, 4 para (3 para crnih i jedan plavih). Veličina XL (3 para) i 1par crnih u (L). XL (11-11,5cm od korena palca do najšireg dela šake), L (10-10,5cm). Cena, 20E par. Goran 063/7001311. matori mene zanimaju crne L velicina,jel si iz Bg-a,pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz., Nisam iz BG, ali dolazim sutra u Zemun, do 13h sam tamo, pa ako si slobodan čujemo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 29, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan To su MX, tj. MotoCross rukavice.... Enduro su malo jace i uglavnom imaju plasticne protektore za prste... Izvni za OFF, ali da se zna!!! Inace su rukavice, kao i cena OK!!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Prihvatam kritiku ;D. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez 0 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz., Nisam iz BG, ali dolazim sutra u Zemun, do 13h sam tamo, pa ako si slobodan čujemo se. e da ga jbm ja sljakam do 3h.ali sam na totalno drugom kraju grada kod kalenic pijace a to tebi bas i nije usput a?Ako slucajno budes negde u blizini kalenica cimni me na fon 244-85-35 pazario bi ih sigurno,pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 30, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi mi doneo do Obrenovca jedne XL (mozda i L pa da se odlucim) i usput kupio filter vazduha za Yamahu MT 03 kod jasminka, bio bi ti zahvalan....! ;D ;D ;D Pice se podrazumeva!!! ;D ;D ;D A ,moze i PIZZA!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi mi doneo do Obrenovca jedne XL (mozda i L pa da se odlucim) i usput kupio filter vazduha za Yamahu MT 03 kod jasminka, bio bi ti zahvalan....! Zelenko Zelenko Zelenko Pice se podrazumeva!!! Zelenko Zelenko Zelenko A ,moze i PIZZA!!! Eh, da sam ranije pročitao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako dolazis sutra na akciju ponesi pa da vidim kako izgledaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan ako dolazis sutra na akciju ponesi pa da vidim kako izgledaju Pozz prijatelju, rado bih došao ali sam se već organizovao sutra, videćemo se u NS ti svakako dolaziš često ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan E brate mene interesuje te L ako su jos uvek tu??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan E brate mene interesuje te L ako su jos uvek tu??? Prodade te L, osataše još ovi XL-ovi. Biće u sledećoj turi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...