mbz345305 5 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde da kupim u Beogradu rucicu kvacila pukla mi danas . Radi se o suzukiju dr 800 dali pasuje od dr 650 ako ima gde mogu da je kupim treba mi za sutra u toku dana hitno .Dali ima po prodavnicama neka univerzalna za motore . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imas na Batajnickom drumu. Kod Galenike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima u louis-u, ja sam narucio za moj bivsi DR pa sam je dao zajedno sa motorom, a imas i u guevari isto, poceli su da drze i to u radnji pa proveri a ovi na batajnickom putu su dobri isto imaju brdo delova za motore i ako nemaju vrlo brzo mogu da nabave, tj proizvedu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan ImaImate li telefon od tih na galenici . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...