zoran032 58 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan slike su prelepe, siguran sam da je to bila veoma lepa ruta ;D da, ruta je bila prelepa dugacka u jednom pravcu citavih 16 km ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa...Samo proveravam da li se nešto krčka za subotu Pa da se zapljunem na spisak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ja pomislio poce kisa kad ono Blay se zapljunuo :osala mala sta se krcka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 9, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Oj sektasi,jel dolazite mozda na aeromiting u Batajnicu?Verujem da vam je svima to relativno blizu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Druze to u Bataji uopste nije bezbedno vidis da padaju kao kruske,sigurniji smo na drumu. ;)Dolazi Dzoks sluzbeno M.P.A i meso bi nam pregorelo na tom njihovom rostilju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan kao sto sam obecao sinoc evo jos malo slicica i klipova iz banje (sve slike su pozajmljene iz MZ teme sa dogovora za njihov skup koji je bio u maju) na nekih 20ak km od kampa je vrh Kablara sa koga su uslikane ove slike, stvarno lsikama se ne moze opisati pogled koji se pruza odatle (tu ima puno mesta za kamp ali ne postoji infrastruktura ni struja a bogami ni voda)... evo i jedan link koji malo detaljnije opisuje Ovcar banju http://www.restoranlovac.co.yu/ovcar-banja.swf snimak voznje dvojice forumasa kroz Medjuvrsje i Ovcar banju (ima malo snimaka i iz kampa) evo malo podataka o kampu i par slicica kampa... U bungalovu za krevet postoji posleljina koja pored čaršava sadrži dva ćebeta pa nošenje vreća nije neophodno. Bungalovi nisu isti, ima ih sa 4, 3 i 2 ležaja i to po sledećoj strukturi: 5 komada od 4 ležaja 1 komad od 3 ležaja 6 komada od 2 ležaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 9, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Druze to u Bataji uopste nije bezbedno vidis da padaju kao kruske,sigurniji smo na drumu. ;)Dolazi Dzoks sluzbeno M.P.A i meso bi nam pregorelo na tom njihovom rostilju. E moj druze,ja zivim na 100m od aerodroma,ne znam i sto se zove aerodrom "Batajnica" kad je pola aerodroma u Novoj Pazovi..gledam ih i slusam svaki dan,evo sad su se nesto razleteli i helikopeteri i mali-veliki avioni.. Kad mi do sad nisu pali na glavu,valjda nece ni u nedelju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pomislio poce kisa kad ono Blay se zapljunuo :osala mala sta se krcka... Pošto nam je ova naša studentarija neozbiljna,i pošto kači lepe galerije s predlozima, a ne pravi spisak za zapljuvavanje,da probam ovako: Ja bih u subotu 12.09. spržio koju kobaju u SRC-u u Surčinu...Ima li napaljenih? Pozdrav PS. U slučaju da drugovi studenti osmisle bolju akciju,vrlo sam fleksibilističan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja pomislio poce kisa kad ono Blay se zapljunuo :osala mala sta se krcka... Pošto nam je ova naša studentarija neozbiljna,i pošto kači lepe galerije s predlozima, a ne pravi spisak za zapljuvavanje,da probam ovako: Ja bih u subotu 12.09. spržio koju kobaju u SRC-u u Surčinu...Ima li napaljenih? Pozdrav PS. U slučaju da drugovi studenti osmisle bolju akciju,vrlo sam fleksibilističan 1. Blajbinger 2. Zoltan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pošto nam je ova naša studentarija neozbiljna,i pošto kači lepe galerije s predlozima, a ne pravi spisak za zapljuvavanje,da probam ovako: Ja bih u subotu 12.09. spržio koju kobaju u SRC-u u Surčinu...Ima li napaljenih? Pozdrav PS. U slučaju da drugovi studenti osmisle bolju akciju,vrlo sam fleksibilističan 1. Blajbinger 2. Zoltan 3. Slayer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 9, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan hmm..mejbi sam zainteresovan..kol`ko ima do tamo,da se ne mucim skuterom?sta da se ponesem ili kol`ko da se uchipim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan @zoran032 Lokacija izgleda do jaja!Mozda bi mogli da se dogovorimo za narednu nedelju ilionu tamo pa da se jos jednom okupimo ove godine u vecem broju?Sta kazete?Samo mozda ipak da spavamo u satorima iz finansijskih razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan hmm..mejbi sam zainteresovan..kol`ko ima do tamo,da se ne mucim skuterom?sta da se ponesem ili kol`ko da se uchipim? Ima oko 35km iz Stare Pazove (Vojka - Krnjasevci - autoput - Dobanovci - Surcin). Iz Nove otprilike isto toliko (Batajnica - Ugrinovci - Dobanovci - Surcin). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 9, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan hmm..mejbi sam zainteresovan..kol`ko ima do tamo,da se ne mucim skuterom?sta da se ponesem ili kol`ko da se uchipim? Ima oko 35km iz Stare Pazove (Vojka - Krnjasevci - autoput - Dobanovci - Surcin). Iz Nove otprilike isto toliko (Batajnica - Ugrinovci - Dobanovci - Surcin). Ovaj mi ne gine zbog autoputa.. A jel treba da se ponese neko meso,ili da se daju pare? Mozda ako ne budem imao posla,dodjem u subotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan hmm..mejbi sam zainteresovan..kol`ko ima do tamo,da se ne mucim skuterom?sta da se ponesem ili kol`ko da se uchipim? Ima oko 35km iz Stare Pazove (Vojka - Krnjasevci - autoput - Dobanovci - Surcin). Iz Nove otprilike isto toliko (Batajnica - Ugrinovci - Dobanovci - Surcin). Ovaj mi ne gine zbog autoputa.. A jel treba da se ponese neko meso,ili da se daju pare? Mozda ako ne budem imao posla,dodjem u subotu... Svako lepo ponese ono što mu odgovara za jelo i piće, i eto rešenja U slučaju da zafali,na dnu moga mini bara uvek će se nadje neka instant supica ;D PS. Oružje za jelo obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 9, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto nam je ova naša studentarija neozbiljna,i pošto kači lepe galerije s predlozima, a ne pravi spisak za zapljuvavanje,da probam ovako: Ja bih u subotu 12.09. spržio koju kobaju u SRC-u u Surčinu...Ima li napaljenih? Pozdrav PS. U slučaju da drugovi studenti osmisle bolju akciju,vrlo sam fleksibilističan 1. Blajbinger 2. Zoltan 3. Slayer 4. Ruzica sa ponikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za SRC, tako da: 1. Blajbinger 2. Zoltan 3. Slayer 4. Ruzica sa ponikom 5. Ziile-nbg Ali sam planirao da idem i u nedelju na aeromiting, tako da ako neko bude i tamo neka se javi )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite da ja doletim na taj rostilj?! ;D ;D ;D Ja sam na Batajnici za miting odnosno od subote do nedelje (valjda) pa neka se javi ko dolazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze moze pa valjda ce nas biti i na aeromitingu... rekli su u subotu 30 stepeni, a u nedelju 27, trebalo bi to iskoristiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @zoran032 Lokacija izgleda do jaja!Mozda bi mogli da se dogovorimo za narednu nedelju ilionu tamo pa da se jos jednom okupimo ove godine u vecem broju?Sta kazete?Samo mozda ipak da spavamo u satorima iz finansijskih razloga. Ja sam za. Ako se organizujemo u vecem broju racunajte i na mene . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan @DzOkS Aj kad vec budes u Bataji ako budes imao slobodnog vremena navrati malo na kaficu,mi smo tu maltene da pljunes.(mada nemoj iz aviona da pljujes) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan @zoran032 Lokacija izgleda do jaja!Mozda bi mogli da se dogovorimo za narednu nedelju ilionu tamo pa da se jos jednom okupimo ove godine u vecem broju?Sta kazete?Samo mozda ipak da spavamo u satorima iz finansijskih razloga. Ja sam za. Ako se organizujemo u vecem broju racunajte i na mene . Lokacija je extra, necete pogresiti, iskoristite dok je jos malo ovog lepog vremena. Evo ja kao uljez predlazem da Zoran032 pokrene organizaciju u svoje ime. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 9, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u nedelju najverovatnije na aerodromu,tako da se vidimo tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e ovde je*e lud zbunjenog, ajde lepo da se dogovorimo... ko je za to da se sada u subotu ide u SRC? a sto se tice nedelje i aeromitinga, ko hoce neka dodje, pa da se nadjemo svi tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E bre Zile polako Ide spisak za SRC i oni koji su se upisali ce i doci. Oni koji josh nisu sigurni da ce doci josh se nisu ni upisali. Ovi ostali predlozi dokle god neko ne da nesto konkretno (kao sto je Blaj prelozio SRC) vise u vazduhu i tu su samo za razmatranje. Ja nazalost sam slobodan tek u nedelju, mada josh je subota daleko pa ko zna shta sve moze iskrsne. Dajte za SRC neko okvirno vreme (ono ala jutro, podne, rano poslepodne, poslepodne, veche ) da bi probao da pomerim obaveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...