ivan1979 22 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam za , a posto sam na odmoru i ne idem nigde na more :-\ odgovara mi bilo koja lokacija i bilo koji termin ;D samo da ima piva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOJAkom 0 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam uzeo kineza i obradovao se kada sam video ovu temu.Citao,citao i citao i na kraju PRC;) Naravno nisam ocekivao da sada u novembru se negde ide ali sam hteo da procitam iskustva,kad ono sve se zavrsilo na "e ja sam za,kad idemo?" i ode sezona.Nemojte da se sledece isto ponovi !!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 4, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan sezona nikad nije gotova,ne kloni duhom napolju je 20c... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOJAkom 0 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se,ja ću u subotu malo do spomen parka u Jajincima i okolini,možda Avala ako budem uhvatio dodatno vremena.Da iskoristim ovu subotu i 22 c,barem kako najavljuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WeeDovnjak 10 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 16 postova Motocikl: KinRoad XT 150-16 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice takodje nije gotova Ja sam skoro kupio motor, pa je za mene tek pocela... Ja takodje u subotu Avala i okolina, kao manje vise i svaki drugi dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 4, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Druze Kojo onda se mozda i sretnemo na tom potezu. Planiram do Bubnja pa cju prolaziti avalskim, pa mozda sretnem tebe i nekad moju Princezu. :aha: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOJAkom 0 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan To bi bilo bas fino,ja sam tu,gledam na Avalu prakticno sa iste visine:)Iznad spomen parka sam na takozvanom Torlak brdu.Javi se onda obavezno,i naravno svi ostali ako ste u subotu na vasim Kinezima javite se pa da se nadjemo ili ovde kod mene (dvoriste pored pocetka shume:)) ili u parku dole,da se upoznamo na (koliko sam cuo i gledao prognoze,a i dalje se nadam da je laz) poslednjem vikendu preko 20 c,u ovoj godini:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 4, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan aj mogao bi i ja ako uspem da se izmigoljim od kuće,taman kraća vožnjica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOJAkom 0 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moze,ajmo samo barem neko vreme i mesto u subotu? Prvi predlog spomenpark Jajinci npr 12-13h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WeeDovnjak 10 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 16 postova Motocikl: KinRoad XT 150-16 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za spomen park Jajinci u 13h...valjda cu dotle zavrsiti sa predavanjem papira za licnu kartu.. xD Kao sto malo cas nisam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOJAkom 0 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za spomen park Jajinci u 13h...valjda cu dotle zavrsiti sa predavanjem papira za licnu kartu.. xD Kao sto malo cas nisam... Moze,ajmo onda tako,ja cu krenuti malo ranije sa voznjom ali se onda nalazimo tamo u 13h. Ajde ljudi,makar da se upoznamo a i loshe je propustiti takav dan u novembru,ne desava se tako cesto. I da iskoristimo svrhu ove teme:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOJAkom 0 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo okupismo se mi danas,sve u svemu bilo je extra,ne moze drugacije kad si na motoru po lepom danu u novembru:) Ja sam imao mali peh,spao mi lanac pa su se tu nasle iskusnije kolege da pomognu (sa kompletnim alatom,ja bas 14-icu nisam poneo:) Nisam puno slikao,ali Aleksa i Vidovnjak jesu malo vise,nesto je i Melkor pa ocekujem od njih vise slika:) Pozdrav pa sledeci put da bude vise kineza:) Izvinjavam se na rezoluciji slike,direktno je sa telefona,a ovo nisam na svom racunaru.Jedino sto sam mogao sa telefona je da smanjim "tezinu" slike.Ako bas smeta tu su moderatori:)Ili ja kad dodjem do kompa:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WeeDovnjak 10 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 16 postova Motocikl: KinRoad XT 150-16 Prijavi odgovor kao problematičan Okupljanje je bilo extra! Momci drago mi je sto smo se upoznali, radujem se novim okupljanjima i voznjama. A evo i par slika od danas + jedna ne vezana za danas (ova pozerska sa Avale : P.S. Sorry za velicinu, ali ne mogu sada da ih smanjujem, zurim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 6, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari kinezi!!! :zdravo: Lepo smo se danas provozali i druzili. Sledecji put kad budemo svi legalni , odradicjemo jedan malo duzi krug. :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOJAkom 0 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari kinezi!!! :zdravo: Lepo smo se danas provozali i druzili. Sledecji put kad budemo svi legalni , odradicjemo jedan malo duzi krug. :moto3: Naravno,a sledeci put cemo svi da imamo napunjen mobilni i potpuno ispravne motore:) Pozdrav jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOJAkom 0 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan (koliko sam cuo i gledao prognoze,a i dalje se nadam da je laz) poslednjem vikendu preko 20 c,u ovoj godini:) Koja laz ova prognoza:) Ja sam se nadao da cu do ovog vikenda stici da uzmem L tablu pa da se malo "sire" provozam ali lekarski sam uspeo da zakazem tek za ponedeljak:( Tako da cu i ovaj opet kao prosli,malo oko parka itd..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 12, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Oce sutra neko na voznju negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOJAkom 0 Napisano Novembar 15, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je vama bilo bash extra,slike su dobre,steta sto stalno imas problema sa baterijama,sto na mobu sto na fotoa. pa sad cekam ostatak sa planine i sl.... a ne tvoje samo iz kafane Zapamtite turu pa idemo sledece sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 15, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Vidim i ja da vam je extra bilo. Jedna stvar, ako hoces da ti se fotke vide "normalno" na sajtu stavi izbaci iz linkova ovo sto sam pocrveneo [img width=550 height=412]http://i243.photobucket.com/albums/ff124/melcorr/Po%20shumama%20i%20gorama/141120101058.jpg[/img] i onda ces umesto koda dobiti ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 15, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi josh imao opciju za izmenu poruka sve bi bilo u redu Tako da cju ponovo postovati isti putopis Pozdrav drugari planinari!!!! Evo da se ja prvi zapljunem ovde , da smo nas tri planinara uspeshno obavili danashnji zadatak koji je glasio : obidjite shto vishe planina za shto kracje vreme. Danas su pali vrhovi i obronci: Kosmaja, Bukulje, Rudnika i Avale Dan prelep drushtvo naoshtreno za mozda poslednju duzu voznju ove sezone, motoricji zeljni kilometara i sve kockice su se slozile danas. Lord, Alexa i Ja ( melcor) krenusmo u 10h sa pumpe kod motela 1000 Ruza ka smederevcu. Mrzelo nas da idemo preko Bubanj potoka ,pa smo krenuli preko "Panjeva" . Panjevi su , ko ne zna, ona prechica od kruznog puta ka Kumodrazu koja ide preko V.M.Luga ka smederevcu. Optimistichno krenesmo da izbegnemo guzvu na bubnju, ali....uvek mora da postoji neko ali.... Na smederevcu kolaps. Posle "Tri tiganja" sve stoji i mi lagano po beloj liniji uz povremene sirene i malo turiranja ( chisto da se javimo da smo tu) obidjosmo vecji deo kolone , koja se rasturila tek kod skretanja za Ritopek. Razlog.....stochna pijaca u Boleeeechu=haos. Put je konachno nash i malo po gasu i eto nas u Smederevu. Tu je palo i prvo fotkanje u jednom jako simpatichnom splavu gde smo se nashli sa Lordovim drugom Aleksandrom. Kafica + kisela + keksic = 90 din Stadosmo kod pekare da kupimo leba i pravac Mladenovac preko Donje Dubone i ostalih mesta. To vam je onaj put koji je izgleda pravio neki motorista da bi mogao da uziva u njemu i na njemu. Predeli prelepi put ceo nash , ma super. Stali smo na jednom prevoju da doruchkujemo i tu nam se pridruzio josh jedan drugar , koji je prolazio kolima , pa chovek stao da se javi, a inache vozi motor. malo klope , malo cjaskanja i put Mladenovca krenusmo. [img ]http://i243.photobucket.com/albums/ff124/melcorr/Po%20shumama%20i%20gorama/141120101058.jpg[/img] Odatle na Rudnik. Tu smo svratili do (ispravicje me Lord ako greshim) Momchila Laverde , gde smo se poprichali o nastanku Jawe i gledali mnogo super slichke svih modela koje je chovek imao ili prodao ili.... Onda nam padne na pamet ( Alexi) jedna vesela ideja, da kad nas zene budu pitale pa gde ste bre bili ceo dan, da mozemo da kazemo : Pa u HOLIVUDU ;D ;D ;D Mesto za svaku preporuku, predeli izmishljeni p.s. obavezno probajte Adrenalinsku ljuljashku mnogo je blesavo :D Meni je ovde pukla baterija , pa cje drugari dopuniti putoslik. Odatle nas je chekao mali pakao prilikom povratka, jer vecj je pao prvi mrak , a mi smo trebali da prodjemo najgori deo puta po serpentinama , shumetini i mraku, ali na srecju nije bilo saobracjaja i uspesmo bez problema da stignemo do Arandjelovca gde smo se natankali i krenuli put BG-a. Imali smo josh jenu pauzicu za osvezenje negde ( recji cje vam Lord gde) gde su dva lokalna pijanca sve vreme hvalili Lordovu Jawu kao da su videli space shuttle , samo da bi im ovaj kupio pivo ( naravno on nije primetio taj momenat hvalospeva upucjesnih njegovoj Jaworki) Posle lagano Sopot , Treshnja gde smo se pozdravili sa Lordom koji je otishao do Mishe i Ljlje Pei , dok smo nas dvojica pohitali kucjama...... Sve u svemu neshto manje od 300km , prelepa voznja uz dobro drushtvo i samo da je dan bio malo duzi , da smo mogli vishe da uzivamo u predelima kroz koje smo proshli. Sledecje sezone...... :D Hvala drugarima na jako kvalitetnom danu!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 16, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan E sad vec lici na nesto. Lepo iskoristen lep dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege kao prvo sve najbolje u novoj godini i puno kilometara.Posto je pocela nova godina trebalo bi vec pocneti se razmatranjem o nekom okupljanju i zajednickoj voznji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serecko93 4 Napisano Avgust 19, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Motocikl: longjia alien r50 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neka voznjica po beogradu?vozim 50-icu...tako da dalje putanje nemaju sanse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Septembar 25, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako su Dzoks & Co. napustili kineske proizvodjace, tako je tema zamrla... Ima li neko zainteresovan za voznju, dok traje miholjsko leto? Sto se mene tice, moze i stara ekipa, i ako vise ne vozi kineze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Septembar 25, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan знаш да сам ја увек за вожње иако сам сад у јапанској имеприји али само не превише далеко јер ми је Хондица болесна још увек... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...