nikolanixy 174 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan e ewo šta se propustili što niste došli na svirku ewo dosta vam je pa razmislite sledeći put ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Znaci smorio sam se.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kad je sledeca svirka. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan svake subote ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahhahhaaha, sledeca se ne propusta!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A gde je ta svirka?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 2, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Adresa i kada počinje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan khm, zar ne bi prvo trebalo da pitamo ko svira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ko svira?Ma manje bitni. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 2, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ko pa da bi ih mnogo gledo pored Nek svira ko oće samo da je očima lepo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 2, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemate cepice za usi, ima da se kupi sira na pijaci... Za svaki slucaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 3, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Elem, epilog vecerasnjeg bilijarisanja na Banjici je sledeci : Ako vreme bude dozvolilo, u sredu popodne idemo nas nekoliko sa foruma (Manda, Dzoniboss i jos neki) do Kolibe pored puta u Ralji. Uz put pokupimo Misu i Ljilju. Dobrodosao je svako ko se usudi da vozi taj dan ;D Posle druzenja i degustacije lokalnog antifriza ja ostavljam mazgu kod Mise u garazi :-[ i vracam se kuci peske :-\ Preporuka od srca - obucite se vrlo vrlo vrlo vrlo toplo i suskavo. Nema zurbe, gume su hladne. Polazak po dogovoru, sa Banjice (mnogi rade itd), povratak najkasnije 20-20.30 iz Ralje ! ps. A ko ne bude imao 00 da krene motorom...dobro 'ajde, moz' i kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan svira stage band u jednom mestu au drugom isto neki rock bend dobri su skroz lokacija Lajkovac dobrodošli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Elem, epilog vecerasnjeg bilijarisanja na Banjici je sledeci : Ako vreme bude dozvolilo, u sredu popodne idemo nas nekoliko sa foruma (Manda, Dzoniboss i jos neki) do Kolibe pored puta u Ralji. Uz put pokupimo Misu i Ljilju. Dobrodosao je svako ko se usudi da vozi taj dan ;D Posle druzenja i degustacije lokalnog antifriza ja ostavljam mazgu kod Mise u garazi :-[ i vracam se kuci peske :-\ Preporuka od srca - obucite se vrlo vrlo vrlo vrlo toplo i suskavo. Nema zurbe, gume su hladne. Polazak po dogovoru, sa Banjice (mnogi rade itd), povratak najkasnije 20-20.30 iz Ralje ! ps. A ko ne bude imao 00 da krene motorom...dobro 'ajde, moz' i kolima auuuuuuuuuuu, kako privlacna ponuda, pogotovo za moje Duro gume... ali nazalost, ja radim do 18h, tako ne mogu da krenem :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja u S. Palanku sutra, kolima, pa cu da vas obidjem u povratku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan @lord S obzirom da je zavejalo neznam bas dal bi se islo motorima,jel to i dalje aktuelno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 3, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, aktuelno je. A za sutra kazu vracevi da nece padati sneg, znaci bice mokro i bljuzgavo. Ja moram motorom, nemam para za slepanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja slusao celo pre podne radio i najavljivali su samo kisu,15 minuta nakon sto je poceo sneg promenili su misljenje. ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 3, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se danas vozao, doduše tu po lokalu ... izgurao oko 30km i ništa strašno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 3, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da dodam "krilaticu": NEMA LOŠEG VREMENA! POSTOJI SAMO LOŠA OPREMA! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se djirao po gradu i moram priznati krajnje je zabavno.... Od vlaznosti mi se magle i naocare i vizir i mnogo je zabavnije voziti kad imas vidljivost 10-20%. Skontao sam da je dosadno kad se ne klizes i kad sve vidis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da dodam "krilaticu": NEMA LOŠEG VREMENA! POSTOJI SAMO LOŠA OPREMA! ;D E te lose opreme imam kolko oces. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 3, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni je frka zbog guma, letnji komplet, solidne su sare ali nisu za ove uslove... A zima ne moze da mi bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 3, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Joooj i meni su gume užas za ovo vreme.. u stvari užas za BILO KAKVO vreme ... bile zrele za menjanje još pre 4-5000 E te lose opreme imam kolko oces. ;D A pa ni ja ne stojim baš sjajno .. jedan jedini "komplet" za ovo vreme i to je to Malo blatnjav, ali šta je - tu je ...nema se kada sušiti ako se bude prao:) Žena pizdi "kako možeš tako prljav na motor?!" ... ali šta ona zna da to baš tako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ajde bre, jel ste bajkeri ili p...e? Sta bre losa oprema i lose gume? Kao smeta to? Malo pripazite kad je mokro na zebre i pri skretanju i to je to. A i obucete par duxeva vise i to radi posao Nije za duze voznje ali po gradu sasvim ok moze da se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...