lord_oblivion 1361 Napisano Jul 3, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, sa mosta nastavljamo pravo (ne silazimo na Zrenjanski) i bukvalno prva pumpa na koju naletimo sa nase, desne strane, tu se cekamo... Ovako nesto : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu morati da otkazem moje prisustvo za ovaj vikend. Motor stoji rasklopljen i nece biti spreman za sutra... Uzivajte, pa se vidimo drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 3, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam sve, evo ja krecem na put, polako i sigurno i da ne off-ujem mnogo ponecu sledecim licima majice: 1.Zoltan majica- 1 kom XL 2 ( velicina L -zenske) 2.Blackbite majica 1 XL 3.Slayer 1kom L 4.Wolford majice 2 kom XL 5.markodjurovic majice 3 kom XL 6.anton majica 3 kom XL + prisivak 7. Blajbinger majice 1 kom L Molim imenovane da ponesu naknadu novcanu da ja ne bih ostao negde bez goriva (hranu u obliku konzervi sam poneo tako da gladan necu ostati ;D ) Vidimo se ujutro, pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 3, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih jos jednu stvar, ponecu danas i jedno 20-30 nalepnica pa ce svako dobiti i prigodan poklon bez obzira na majice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Molim imenovane da ponesu naknadu novcanu da ja ne bih ostao negde bez goriva (hranu u obliku konzervi sam poneo tako da gladan necu ostati ;D ) Vidimo se ujutro, pozdrav.... Dobro je što je napisao pošto su te majice... Od mene će dobije plafon 30 dindži ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 3, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Molim imenovane da ponesu naknadu novcanu da ja ne bih ostao negde bez goriva (hranu u obliku konzervi sam poneo tako da gladan necu ostati ;D ) Vidimo se ujutro, pozdrav.... Dobro je što je napisao pošto su te majice... Od mene će dobije plafon 30 dindži ;D Ti ces da dobijes specijalan popust 30e ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan E da koliko su bese majice? L si reko da je 200 dindzi bese jel tako? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa Imperatorom, ja vas (Pazovcane ) cekam oko 9:15 na autoputu... Moram da vas saopstim i jednu tuznu vest, zbog odlaska profesora na more moja saputnica nije u mogucnosti da ide sutra sa nama... Bice skupova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 3, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko Zoltanov broj, da se dogovorim za nedelju u vezi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37931.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa Imperatorom, ja vas (Pazovcane ) cekam oko 9:15 na autoputu... Moram da vas saopstim i jednu tuznu vest, zbog odlaska profesora na more moja saputnica nije u mogucnosti da ide sutra sa nama... Bice skupova Ma,nema veze...A el mora da isprati profu na vozić? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jel primate jos jednog u svoje redove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,upisi se u spisak. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Blajbinger 2. Dzoks & Violeta 3.Zoltan 4. wllada 5. markodjurovic 6.Baklava 7.anton 8.Slayer (nadam se) 9.Blackbite (+imperatorka sa sve drugaricama, nadamo se) 10. Boqy 11. Dzax i Bojana 12 lord_oblivion + suvozacica (90% / 50%) 13. soony Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan samo da proverim 10 h ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da kod tamo neke pumpe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan 1.Blajbinger 2. Dzoks & Violeta 3.Zoltan 4. wllada 5. markodjurovic 6.Baklava 7.anton 8.Slayer (nadam se) 9.Blackbite (+imperatorka sa sve drugaricama, nadamo se) 10. Boqy 11. Dzax i Bojana 12 lord_oblivion + suvozacica (90% / 50%) 13. soony 14.aspar Mislili ste bez mene e pa nece moci,zvacu decu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Definitvno bi trebalo da imamo i zastavu u kampu, pa da uzmemo i to jagnje . Ja gledam josh neke drugare "kineze" koji nisu na bjb-u da ubedim da krenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Momci nosi li neko neku resetku za rostilj ? Ono bice pasulja ali... Mozemo da bacimo koju kobaju Samo da bude lepo vreme, da se malo brcemo poneste kupace gace! I veceras rano u krevet sutra ce biti dugacak dan, e naso sam saputnika jeste da nije zensko i da nije lep,ali bolje ista nego nista Vidimo se sutra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Momci nosi li neko neku resetku za rostilj ? Ono bice pasulja ali... Mozemo da bacimo koju kobaju Samo da bude lepo vreme, da se malo brcemo poneste kupace gace! I veceras rano u krevet sutra ce biti dugacak dan, e naso sam saputnika jeste da nije zensko i da nije lep,ali bolje ista nego nista Vidimo se sutra.. Ti svoju kobaju bacaj ja moju necu... ;D ;D ;D Evo nas kod zoltan traju velike pripreme i ocekujemo sutra da zabodemo to jagnje.... veliki pozdrav i vidimo se sutra... Dzoks.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Dzax nije valjda dotle doslo da vise ne biras? :oSto se tice vremena pa znate da nas kisa uvek prati vec postaje tradicija ali ne damo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Momci cuvajte se :o :o Dzoks najavljuje neko masovno zabadanje ;D ;D ;D Jedva cekam sutra!!! A da krenemo odmah? Ne znam zasto uvek imam te neke nemire u stomaku (ne,ne bio sam u WCu)kao neko dete, strasno... Gledamo se, kod neke pumpe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda najbolje kozne pantalone da ne bude iznenadjenja a i neki protektor nije na odmet.Gledamo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo vec stigli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Veselo samo ti kumu oci na pola koplja.Zarastaju li rane junacke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte vi da se zapijete, mnogo nesto vina na stolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...