MILJAN* 157 Napisano Januar 25, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj... sta ti je pozicija a sta kocnica? super izgleda... kolko je kostalo ovo zadovoljstvo u Malom princu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj... sta ti je pozicija a sta kocnica? super izgleda... kolko je kostalo ovo zadovoljstvo u Malom princu... Pa sto se tice pozicije i stop svetla to mogu da menjam ali sam trenutno namestio da mi stop bude u sredini. Ovo zadovoljstvo kosta dosta ali samo zato sto sam ja hteo da to budu jace diode inace je moglo da prodje mnogo jeftinije Ove sto sam ja uzeo su 2800dinara 72 diode sto mu dodje 40 din po diodi. A imao sam da uzmem one mao slabije od 2000mcd one su negde oko 28 din po komadu znaci oko 2000 din za 72 diode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20172 Napisano Januar 26, 2010 Integrisan, 8633 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si dobro izabrao. Razlika od 800din nije vredna pomena kada se radi o bezbednosti. Moj predlog: razmisli da li ti uopste treba pozicija na kutiji. To mozda ima smisla samo ako ti je zadnja pozicija na motoru BAS pokrivena kutijom. Mozda je mnogo bolje da sva tri reda stavis na STOP svetla. Cini mi se da sa 2 reda pozicijom, kada prorade STOP svetla (srednji red) nije dovoljno uocljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam i ja razmisljao... ili da ti pozicija bude donji red a stop sva tri... onda se bas vidi razlika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan svidža mi se ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 26, 2010 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Leleeee, ala treperi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 30, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Namestih i ja,doduse samo poziciju u 2 reda,htedoh da vidim kako ce da izgleda na mojoj staroj maxi-i.Zadovoljan jako,razmisljam da li da stavljam u opste dodatni treci za stop svetlo jer se i ovako dobro vidi a mislim da dodavanjem jednog reda koji za stop svetlo koje bi dopunilo poziciju ne dobijam mnogo tako da najverovatnije ce ostati samo pozicija sto mi je i bio cilj!!! Hvala svima na pomoci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Namestih i ja,doduse samo poziciju u 2 reda,htedoh da vidim kako ce da izgleda na mojoj staroj maxi-i.Zadovoljan jako,razmisljam da li da stavljam u opste dodatni treci za stop svetlo jer se i ovako dobro vidi a mislim da dodavanjem jednog reda koji za stop svetlo koje bi dopunilo poziciju ne dobijam mnogo tako da najverovatnije ce ostati samo pozicija sto mi je i bio cilj!!! Hvala svima na pomoci!!! Mozes da postavis neke slike da vidimo tvojih ruku delo :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Drage volje bih postavio slike ali sam zatvorio kofer tako da...uradio sam isto kao i ti,doduse ja sam satvio od 5000 u dva reda i to srednja ali me sad kopa da stavim jos dva reda,prvi i zadnji za poziciju a da srednje dva reda ostavim za stop...ne znam,videcu sta cu da uradim,za sad zadovoljan...hvala svima koji su postavili svoje otke i koji su naveli gdemogu da se kupe diodice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Leonta,ja jos nisam spojio na motor zice pa sam hteo da te pitam,jesi li ih vezivao na prikljucku na zadnjem faru-svetlu ili na...? Da li si stvaljao neki regler? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Leonta,ja jos nisam spojio na motor zice pa sam hteo da te pitam,jesi li ih vezivao na prikljucku na zadnjem faru-svetlu ili na...? Da li si stvaljao neki regler? Izvukao sam zice direktno sa stop svetla regler ti netreba zato sto led diode ne vuku puno struje. Ja imam 72 diode i sve ukupno vuku oko 1 ampera a za to ti ne treba regler. Mozes slobodno da povezes direktno na zice od stop svetla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kada kazete regler,pretpostavljam da mislite na relej? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1303 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Leonta,ja jos nisam spojio na motor zice pa sam hteo da te pitam,jesi li ih vezivao na prikljucku na zadnjem faru-svetlu ili na...? Da li si stvaljao neki regler? Izvukao sam zice direktno sa stop svetla regler ti netreba zato sto led diode ne vuku puno struje. Ja imam 72 diode i sve ukupno vuku oko 1 ampera a za to ti ne treba regler. Mozes slobodno da povezes direktno na zice od stop svetla. I jos samo kojim konektorom je vezano za slucaj skidanja kofera! Hvala! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kod caleta na skuteru koristio najobicniju bananicu,kao od slusalica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6222 Napisano Januar 31, 2010 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bolja varijanta su činč konektori, ako zaboraviš da odspojiš sam se isčupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si,ali ja sam koristio stereo bananu zato sto smo povezivali i stop i poziciju pa mi je bilo jednostavnije ,nego da koristim 2 chinch konektora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Leonta,ja jos nisam spojio na motor zice pa sam hteo da te pitam,jesi li ih vezivao na prikljucku na zadnjem faru-svetlu ili na...? Da li si stvaljao neki regler? Izvukao sam zice direktno sa stop svetla regler ti netreba zato sto led diode ne vuku puno struje. Ja imam 72 diode i sve ukupno vuku oko 1 ampera a za to ti ne treba regler. Mozes slobodno da povezes direktno na zice od stop svetla. I jos samo kojim konektorom je vezano za slucaj skidanja kofera! Hvala! ;-) koga pitas mene ili LOSHMI CAPO (ako pitas mene imas na predhodnoj strani kako sam ja resio skidanje kofera) Da mislio sam na relej ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1303 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Leonta,ja jos nisam spojio na motor zice pa sam hteo da te pitam,jesi li ih vezivao na prikljucku na zadnjem faru-svetlu ili na...? Da li si stvaljao neki regler? Izvukao sam zice direktno sa stop svetla regler ti netreba zato sto led diode ne vuku puno struje. Ja imam 72 diode i sve ukupno vuku oko 1 ampera a za to ti ne treba regler. Mozes slobodno da povezes direktno na zice od stop svetla. I jos samo kojim konektorom je vezano za slucaj skidanja kofera! Hvala! ;-) koga pitas mene ili LOSHMI CAPO (ako pitas mene imas na predhodnoj strani kako sam ja resio skidanje kofera) Da mislio sam na relej ;D Izvini nisam video! ;o) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na relej,ali posto ovde ljudi vide svaku gresku ja se izvinjavam kolegi Zoranu koji je blagovremeno reagovao i ispravio me ...hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Stavljena jos dva reda led diodica,sad imam 4 reda a od toga su gornji i donji pozicija a dva u sredini su stio svetlo...Kad povezem na motor stavljam fotke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Imerio sam amperazu, 96 led diodica ako svetle istovremeno vuku 1,6A,to se podrazumeva pri kocenju a pola od toga tj. 48 samo za poziciju vuku 0,8ma...ako nekoga u opste zanima :D , i da napomenem da su led diode od 5000mcd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda slikano sa zumom i to sa 50 metara od motora znaci vidi se vise od toga... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i prakticnog primera zasto sam stavio stop svetla u kofer. Ovde se vidi da se pod odredjenim uglom uopste ne vidi donje stop svetlo ali zato se ovo na koferu vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...