steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 1, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Ma definitivno sam resio da stavim muziku na skuter. Gledao sam neki kasteofon i zvucnike, i to cu najverovatnije i da stavim samo da skrpim malo parica!!! Neznam da li mi je uspelo ovo sa slikom ali taj lik mi je dao inspiraciju! Voleo bih da cujem iskustva, predloge, sugestije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 2, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan volio bih da vidim tu sliku, jer neshto ocigledno nije uspjelo .... a shto se zike tiche meni je naj rjeshenje bilo na onim starim peugeot skutevima iz 80tih gdje su zvucnici oba iza volana a kasetofon ugradjen u fijokicu na zakljucavaje naravno isto ispod volana, tako da zvuk ide u vozaca i pristup je ispred vozaca , prakticno ako dje iskopam sliku shto sam na telefonu pribiljezio ljetos poslacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 2, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je imao to na Gilleri Runner, super je bilo. CD mu se nalazio ispod sedista a zvucnike je stavio ispred nogu gde ima otvore za ventilaciju. Super stvar, samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 2, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike (valjda) a ako ne radi ima na mom sajtu (pogledajte profil) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 2, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pazi ortak je na elyseo-u imao muziku u koferu shto je mnogo bolje od stavljanja muzike u ispod sedishta jer dobiash vecci prostor i mozzesh da ga preradish tako da ga otvarash na foru kao bubrezznjake na runner-u... tako bi se jache chulo... usto mozzesh i da stavish i pojachalo a da ne rezzesh nishta na skutu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 3, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Pa ni ovako nista ne rezem sve se upasuje!!! Problem je sto free ima onaj ogromni kofer koji se skida !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 4, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike konacno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 5, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko ja znam ovo je stefanov runner Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 5, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ciji je motor, slika preuzeta sa sajta skuteri, ko god da je svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_91 11 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao muziku na mom keeway matrixu. Stavio sam je u kofer jer mi je prtljazni prostor ispod sedista bio potreban. A i bolje se cuje i lepse izgleda, cak sam i ugradio tako isto jedno decku u bogaticu, isto na matrixa. Nije potrebno nikakvo pojacalo ili sta vec, nego cd player(ja sam imao pioneer) i dva zvucnika trosistemca od 60 w(takodje pioneer, jedno vreme su bili magnat od 40w) i CD player direktno sa zicama na kleme od akumulatora, ja sam tako presao 19500 km i nikakvih problema sa strujom ili cime god. Inace Sve sam sam uradio, od farbanja ploce, secenja, do ugradnje, i ideja mi je sama pala na pamet, nisam ni od koga video pa da sam kopirao, inace to je bilo 2007 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_91 11 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj su pioneer trosistemci od 60 w. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 2, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao muziku na skutu ! Culo se extra... U gepeku je bilo kao na prvoj slici,ispod nogu zvucnik+ po 1 sa strane u "otvorima za vazduh"! Player sam povezao sa telefonom,koji sam kacio ispod volana ili mi je bio u dzepu,tako da sam muziku saltao preko njega! ako nadjem klip postavljam... Posto je to davno bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 3, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Druzhe svaka ti dala,digao si temu iz 2006-e.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_91 11 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaax pazi stvarno... "Sto ne moze da skodi,znaci da koristi" !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_91 11 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako nekog drugog zanima moze ovde da vidi sve da ne pokrece novu temu, i da se ista prica ponovo prepricava.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...