Jump to content

Moto Zajednica

Izgazih sitno žito...

Recommended Posts

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Danas na putu do Smedereva kroz neke atare između nekih sela kojima ni ne pamtim imena sa izgazio nečje sitno žito, ispravio neku krivinu i izleteo sa puta sa 80km/h i uleteo u njivu, zaustavio se na polovini iste, srećom bez pada... Kad sam se vraćao na asfalt, vidim da sam preleteo preko kanala za vodu, nisam ga ni primetio kad sam ulazio u njivu...

Gospodinu u sivom golfu 2 koji pretiče preko pune i krivini želim sve najbolje i jako mi je žao što nisam mogao da ga pojurim odmah jer od šoka bih verovatno sam ispravio par krivina dok ga stignem, ali da je bar stao i pitao za junačko zdravlje i izdajničku sreću, preneo bih mu lično sve lepe želje koje imam za njega...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 258 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX10R

Druze,dobro je da si ti zivu glavu izvukao!  Da si pokupio asfalt,a zatim i njivu.... ::) A sto se gospodina u Golfu tice-ko ne plati na mostu,na cupriji ce! Pozdrav

• Svakom po zasluzi, 12472 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Sstrujo, hvala bogu da se sve srećno završilo!

A kad smo već oko GOLFA 2, danas prelazim Gazelu u krajnjoj desnoj traci, negde 60 km/h i ispred mene, iz čista mira GOLF 2 zabode kočnicu da bi se ubacio levo u "rupu" u srednjoj traci...sva sreća da uvek držim rastojanje i da imam odlične kočnice (tvojom pomoći ;)) tako da sam i ja "zabo" prednju pa posle i zadnju i uspeo da prikočim i da ga ne žvajznem otpozadi...odmah sledeće sekunde sam dao gas do daske da me  DRUGI GOLF 2 iza mene ne raspali otpozadi i odnese u Savu... :D

Držite rastojanje i gledajte u retrovizore...prilagodite brzinu uslovima saobraćaja i puta.

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Da sam išao brzo, išao sam, to je moj deo krivice... da sam išao sprorije verovatno bih mogao da korigujem putanju, ovako kada sam izbegao auto, više nije bilo govora da prođem krivinu pa sam je samo isekao i tražio mekano da sletim... srećom pa vozim enduro koji je upio sve neravnine, kanale i brazde... sad mi krvo što nisam pojurio da se porazgovaram sa njime, no ko zna zašto je to dobro...

Bio sam i u Beogradu i primetio da se popravila kultura u odnosu na to kako pamtim Beograd dok sam živeo tamo...  u gužvama su mi ljudi i pravili prostora da prođem između vozila, niko me nije isekao, ubacio u moju traku, jes bilo polukružnih preko pune kroz 4 trake al Beograd je to...

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: MTS 1200s DVT

Eee, da je Chanak terao XT, sad ne bi hodao sa shtakom :)

Ako se dobro secam vozio je neki chopper i isto ispravio krivinu

• nocni cuvar, 2586 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Sada ti se u potpunosti isplatio off road trening. Po silasku sa asfalta dosao si na poznat teren i odreagovao kako treba. Svaka cast jer treba biti pribran u takvim momentima. Znam kakav je sok kad izbegnes nesrecu za milimetar i dobro je da ga nisi jurio u tom momentu . Nema sta cista petica za reakciju i samokontrolu .

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

"jeb*m ti sitno zito", kaze nas seljak, a ja im'o priliku prosle jeseni da vidim zasto.

Sreca pa na Zrenjaninskoj obilaznici u krivini instalirali neki mnogo mekan asfalt, pa nije ni mnogo bolelo, samo kozni kombinezon dobio asimetricnu saru.  >:(

Tako da Strujomire, dobro si prosao...  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja