sstruja 115 Napisano April 25, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na putu do Smedereva kroz neke atare između nekih sela kojima ni ne pamtim imena sa izgazio nečje sitno žito, ispravio neku krivinu i izleteo sa puta sa 80km/h i uleteo u njivu, zaustavio se na polovini iste, srećom bez pada... Kad sam se vraćao na asfalt, vidim da sam preleteo preko kanala za vodu, nisam ga ni primetio kad sam ulazio u njivu... Gospodinu u sivom golfu 2 koji pretiče preko pune i krivini želim sve najbolje i jako mi je žao što nisam mogao da ga pojurim odmah jer od šoka bih verovatno sam ispravio par krivina dok ga stignem, ali da je bar stao i pitao za junačko zdravlje i izdajničku sreću, preneo bih mu lično sve lepe želje koje imam za njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Druze,dobro je da si ti zivu glavu izvukao! Da si pokupio asfalt,a zatim i njivu.... A sto se gospodina u Golfu tice-ko ne plati na mostu,na cupriji ce! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan A bre strujo bitno da si ti dobro proso a za budalu sta reci sem da pazis i smanjis gas po tim seoskim puteljcima...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano April 25, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Neko pomenu golf 2? :o Dobro je sstrujo prošlo, na dve noge i dva točka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano April 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sstrujo, hvala bogu da se sve srećno završilo! A kad smo već oko GOLFA 2, danas prelazim Gazelu u krajnjoj desnoj traci, negde 60 km/h i ispred mene, iz čista mira GOLF 2 zabode kočnicu da bi se ubacio levo u "rupu" u srednjoj traci...sva sreća da uvek držim rastojanje i da imam odlične kočnice (tvojom pomoći ) tako da sam i ja "zabo" prednju pa posle i zadnju i uspeo da prikočim i da ga ne žvajznem otpozadi...odmah sledeće sekunde sam dao gas do daske da me DRUGI GOLF 2 iza mene ne raspali otpozadi i odnese u Savu... Držite rastojanje i gledajte u retrovizore...prilagodite brzinu uslovima saobraćaja i puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 25, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam išao brzo, išao sam, to je moj deo krivice... da sam išao sprorije verovatno bih mogao da korigujem putanju, ovako kada sam izbegao auto, više nije bilo govora da prođem krivinu pa sam je samo isekao i tražio mekano da sletim... srećom pa vozim enduro koji je upio sve neravnine, kanale i brazde... sad mi krvo što nisam pojurio da se porazgovaram sa njime, no ko zna zašto je to dobro... Bio sam i u Beogradu i primetio da se popravila kultura u odnosu na to kako pamtim Beograd dok sam živeo tamo... u gužvama su mi ljudi i pravili prostora da prođem između vozila, niko me nije isekao, ubacio u moju traku, jes bilo polukružnih preko pune kroz 4 trake al Beograd je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Eee, da je Chanak terao XT, sad ne bi hodao sa shtakom Ako se dobro secam vozio je neki chopper i isto ispravio krivinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano April 26, 2009 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sada ti se u potpunosti isplatio off road trening. Po silasku sa asfalta dosao si na poznat teren i odreagovao kako treba. Svaka cast jer treba biti pribran u takvim momentima. Znam kakav je sok kad izbegnes nesrecu za milimetar i dobro je da ga nisi jurio u tom momentu . Nema sta cista petica za reakciju i samokontrolu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 26, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan "jeb*m ti sitno zito", kaze nas seljak, a ja im'o priliku prosle jeseni da vidim zasto. Sreca pa na Zrenjaninskoj obilaznici u krivini instalirali neki mnogo mekan asfalt, pa nije ni mnogo bolelo, samo kozni kombinezon dobio asimetricnu saru. Tako da Strujomire, dobro si prosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...