bokilic 6101 Napisano April 25, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je manuel ili ti servisersko upustvo kako hocete za vf1000f,,negde od 83 do 86 god,,nadjoh svuda samo semu elektro instalacije a to mi za sad netreba,,pa ako neko ima nek posalje na meil,ili ako ima negde da se skine nek javi,ja guglo guglo,i nenadjo po netu nigde free download,a i kad nadjem nadjem samo nesto bzv,ako ima neki link ali proveren dajteeee :-* :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 25, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu tebi to ne treba, ja mislio ti sve znash ;D Srecno sa manualom. Chiji motor chachkash? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 26, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cik pogodi,,,motorce je iz tvog komsiluka,jos malo pa i iz tvoje ulice ;) ;) bas na kg mislim... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 26, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dal je moguce da nigde nema .... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Dali je moguce da ti nemozes da nadjes ;D evo http://www.btinternet.com/~p_a_j/vf1000/main.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...