garabin 6 Napisano Octobar 31, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!!! Cuo sam da se prelepi suzuki B-KING pojavio od pre neki dan u serijskoj proizvodnji, pa ako neko ima neku informaciju o tome neka kaze sto pre!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1069 Napisano Octobar 31, 2006 Ne silazi, 5482 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2856 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 2, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Skokni na www.bikez.com , tamo mora da bude podataka o B kingu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Novembar 2, 2006 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan izasla je konacna verzija, ima masinu od 1300 ccm iz hayabuse i trenutno je naked br. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 3, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ce dugo biti naked numero uno jer booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooli kako izgleda ,a chak je bilo pomena da ce hayabusa juriti 1400 da bi parirala kaweasakijevom zzr14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 3, 2006 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam izgleda jedini kome je B-king grozan... :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 3, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan nije ni on meni lijep , al odaje tolko moc i takav utisak na mene da to nije normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Novembar 3, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Braco moja, za mene je ovo naj lepshi bajk na svetu. Moram, ali moram ga jednoga dana imati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...