Jump to content

Moto Zajednica

Podrska protestu MAS-a

Recommended Posts

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

Nema veze, bilo je raje koliko mogu da vidim na slikama, a uplašio sam se kad sam video 4-5 postova na temi da će biti besmisao. Obzirom da BJB nije organizator nemam nameru da se Lancia88 ni najmanje oseća prozvan - naprotiv :)

uh bre, pa Ti me bar znas, kakvo crno osecanje prozvanim...mada, mozda sam ja onako umorno uspeo da zazvucim drugacije. Mislio sam da ne razumem na sta tacno koji od Vas dvojice misli da se ne radi tako jer sam stekao utisak da ste rekli isto a mislili na drugacije stvari.

Lepe slike, izgledaju mocno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 455 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Sve u svemu, šta god ko pričao - dobra akcija. Kakav će efekat biti videćemo, ali dobro je što je pokrenuta. Gremlin se fino žrtvovao za slike udišući izduvne gasove desetina buseva i hiljada automobila i motora. Čiča sa Golgwingom je bio najpojava, ali ubedljivo!!! ;D Sumnjam da mu ona zelena 'kaciga' ima homologaciju, ali ona druga, za oko lakta ima garant! :D A ima i vrhunsku domaću radžu u kuferu ;) Redarska služba besprekorno odradila posao. Bilo mi je zadovoljstvo učestvovati.

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Koliko mogu da zaključim iz ove teme, MAS je organizovao ideju, prijem papira/zahteva (videh na slici, ne znam šta piše), pristojan broj bajkera (više nego bilo koja individualna AMS/BJB akcija), a AMS/BJB je (samo?) pomogao u praktičnoj realizaciji defilea. Ako grešim, neka me neko ispravi. Nemojmo se sad kovati u zvezde....

Bilo kako bilo, zajedno smo jači :)

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

Svaka cast momcima u zutim prslucima na redarskoj sluzbi i naravno na podrzci,ipak smo zajedno jaci!Ja licno ne pravim podele na klubove i naravno koju god akciju budemo pravili podrzacu je maksimalno i shodno mojim mogucnostima!Ovo budemo sam napisao namerno jer sebe smatram clanom i ove ekipe!

• Vlasnik sajta, 5376 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Zbog posla sam bio sprecen da dodjem, a morao sam jos neke obaveze da zavrsim do 16h, pa nisam mogao da izadjem ranije. U svakom slucaju, svaka cast svima koji su bili, a posebno 'svaka cast' nasim BJB momcima koji su izgleda na najbolji nacin dali svoj doprinos. Posto smo bili, sto bi reko Ceh, 'samo' pozvani, koliko vidim prilicno smo pomogli.

Steta sto se niko nije bavio akcijom ozbiljnije, pa da i mediji to isprate kako treba. Ovako, nit je policija znala da neko nesto planira, nit mediji, nit bilo ko drugi sem nas motociklista koji i tako ne mozemo nista da uradimo sa tim ako samo to mi znamo... A i mi smo na forumu to saznali pre neki dan. Kazem, steta jer je verovatno veci efekat mogao biti napravljen. Ali ajde da ne budemo negativni, sve treba da radimo da nam bude bolje. 

• Drug član, 1193 postova

Koliko mogu da zaključim iz ove teme, MAS je organizovao ideju, prijem papira/zahteva (videh na slici, ne znam šta piše), pristojan broj bajkera (više nego bilo koja individualna AMS/BJB akcija), a AMS/BJB je (samo?) pomogao u praktičnoj realizaciji defilea. Ako grešim, neka me neko ispravi. Nemojmo se sad kovati u zvezde....

Bilo kako bilo, zajedno smo jači :)

svakako smo jaci zajedno, ja sam brojao ispred skupstine i dosao do 286 ,mozda samo vise da je bilo, manje nije sigurno.

obzirom da je bilo dosta ljudi koji nisu iz beograda, odlicno je sve proslo, a ni policija nije davala pratnju, ali smo je mi davali u prslucima bjb, sto je bio dosta rizican potez (jer smo bili jedini prepoznatljivi), da je nesto krenulo naopako...ali na srecu nije,

ovo smo vrlo lepo i profesinalno odradili, mislim na obezbedjivanje raskrsnica i ponosan sam na svoje drugare koji su u ovome ucestvovali, ali takodje sam ponosan na

sve kolege na dva(neko i na 3 tocka) koji su danas bili u ovoj protesnoj voznji.

bilo je lepo a i gradjani su pozitivno komentarisali skup ispred skupstnine (nas nekoliko je stajalo preko puta i cekalo da kolona krene ,da bi blokirali raskrsnicu)pa su nam gradjani prilazili i pozitivno se izjasnjavali o ovom skupu.

ima i slika ,ali to cu postaviti posle 22

• Svakom po zasluzi, 12455 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Evo malo slika, od okupljanja na 25. maju pa dalje...

Skup kod 25.maja i Slovenci na BMW.jpg

Ljilja.jpg

Raja.jpg

• Svrati ponekad, 167 postova

@Čeh

Tako nekako, bila je i prica (na Stenki) da sada AMS/BJB ekipa moze da se rentira kao iskusna redarska sluzba za slicne akcije :D

Nego, bitno je ucestvovati u ovoj akciji. Nasli smo se kolegama da sve to dobro ispadne.

Stvarno svaka cast ljudima iz cele Srbije koji su se iscimali da dodju. A i nama koji smo se odmah latili posla da sve njih sprovedemo. A posebno nam svaka cas za corbicu na Stenki :)

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Svaka cast momci, ako ovo ne prodje, treba da ponovimo akciju, samo

neki dan koji nije radni, da Arpad ne dolazi sam  ;D ;D

• Svrati ponekad, 167 postova

Evo mojih slika:

BMW sa Surround zvukom :D

obLAD_042420094354.jpg

BJB pred polazak

osaNX_042420094355.jpg

BJB policija ;)

pwtdn_042420094356.jpg

ispred Skupstine

Gpplm_042420094363.jpg

i jos jedna

NZUDn_042420094357.jpg

prava policija

BpH4R_042420094360.jpg

Kod Londona (Kneza Milosa)

aan8n_042420094366.jpg

i jos jedna

ngodn_042420094367.jpg

kod Dinkica (Min. finansija)

UDUHA_042420094369.jpg

Stenka

c1A7I_042420094377.jpg

Stenka 2

Vqmzf_042420094375.jpg

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Da se prijavim i ja! Ja sad došao s posla. Poprilično haotično okupljanje, a još kad sam čuo da ne obezbeđuje policija...  :o :o :o Pa još kad rekoše da treba mi da budemo redari... :o :o :o :o :o :o  Međutim  8), ni jednog incidenta na raskrsnicama, policija shvatila da samo može da bude gore ako ne pomognu i ne  zatvore raskrsnice na par minuta, meni milina na Terazijama kad sam shvatio da, zbog nas, u kolima sa vozačem, na semaforu, sedi funkcioner SPS-a (mislim da je onaj klinac Ružić ili tako nekako) i ČEKA!  ;D ;D ;D Čeka da prođu oni koji mu daju platu. Naravno, sasvim bi mi bilo isto da je bilo koji drugi političar.

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys

;)Vid; mu ruke? Odlicna stvar, bio je korektan izvestaj na studiu b. Ostale kanale nisam stigao da pogledam. Polako se cuje i nasa rec.

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Ja sam se pojavio na uscu ali samo na blic. Imao sam obaveza, tako da nisam mogao da se prikljucim protestu. :(

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Slike su odlicne, cak si uhvatio i ovog lika na predzadnjoj slici kako popisuje tablice :) :) :) (profesionalna deformacija)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja