vickons 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me gde da kupim crni vizir za AGV kacigu,jer ovi u apriliji su bas bezobrazni i traze 4200din...jel ima negde jeftinije mozda ili da cekam sajam da vidim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan u blago tebi, ja sam naso za moju 80evra u inostranstvu, jel si probao tamo gde si kupio kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me gde da kupim crni vizir za AGV kacigu,jer ovi u apriliji su bas bezobrazni i traze 4200din...jel ima negde jeftinije mozda ili da cekam sajam da vidim? Pozzz, ne verujem da ćeš naći jeftinije ,ali možda bih ja mogao da ti nabavim za 40E, ako je to ovaj vizir na slici (paše na jedeno 17 modela AGV-a?). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan dali je skroz taman ili je blago zatamljen,ako jeste ja bi ga kupio odmah,posalji pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobio sam kacigu iz Italije...Videcu za vikend da najmu motora pa cu videti mozda bude snizenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 24, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima u luisu. 40eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 27, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Skoro da ti se više isplati da kupiš novu kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...