johann 850 Napisano April 22, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju CAGIVA CANYON 500 Godiste : 2000 Kilometraza: 18000 km Registrovana do kraja Marta 2010. Lokacija : Ruma Motor je na mom imenu (moze na punomoc do isteka registracije) Stanje motora : Sve je ispravno, ne trosi ulje. Ostecenja: Nema Gume: Prednja 75 %, zadnja 75 % Razlog prodaje : Kupujem drugi motor... Zamena me ne zanima CENA : TRAZIM 2.500,00 EURA Info telefon za dodatne informacije 064 156 8478 Cvetko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su sanse i mogucnosti da ovaj cenjeni oglas maknes sa ovog sajta?...Da ga niko vise ne vidi...Bar na neko vreme...U stvari,u nepovrat... Ma,samo da dodjem do parica?! :o Jedan veliki poz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me u kojem se gradu nalazis ,koja je zadnja cijena . ti si kolko mi se cini prodavao ovaj motor prosle godine ,ali je imao neke sitne ogrebotinice,jel ih ima i dalje. i interesuje me da li se mogu naci djelovi za ovaj motor,i ima li kadjiva svog ovlascenog distributera u srbiji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor 1 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Fjutog Prijavi odgovor kao problematičan jel je ovo jamanina kadjiva? znam da je tvoja bivsa zavrsila kod jamane. jel to ta ista? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 23, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Momci imate telefon gore, pa se javite da divanimo....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 25, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Juhu ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Juhu ! Joco interesuju me par stvari...Generalno sam zainteresovan za taj motor ali mi nije jasno kako sad ima 18k kad je imao 31k na cajgeru kad si ga ti prodao prosle godine u oktobru? Bio je ogrban sad nije aj to je sredjeno, razumem , ali se ni godiste ne slaze? 2000? 2001? Ponavljam da sam ozbiljno zainteresovan za kupovinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan i mene interesuje motor ali me kopkaju ove nelogichnosti koje je oblak spomenuo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan i mene interesuje motor ,da li je neke od vas mozda zvao na mobilni. mada bi bio red da vlasnik objasni ovo sto je rekao oblak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor 1 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Fjutog Prijavi odgovor kao problematičan logicno je ako si iole ozbiljan kupac, nazovez broj koji je postavljen, i pitas sve sta te zanima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan logicno je ako si iole ozbiljan kupac, nazovez broj koji je postavljen, i pitas sve sta te zanima. Xexexexex jest i sve saznash....gde to ima? U Diznilendu xexeexe, saznash tek kad kupish motorche al tad je ..... Shalim se samo, puno srece s prodajom!! :) :) :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim ja i odma da se ogradim da nemam nikakve veze sa prodavcem,ali sam pratio Cagive na forumu i cak sam isao da pogledam Johannovu i rekao bi da to nije njegova,vec bivsi motor od njegovog kuma posto su obojica imali iste motore pa eto da razjasnim neke nedoumice dok se gazda ne javi.Ako gresim nek me gazda slobodno opovrgne ili sta vec u svakom slucaju srecna prodaja i da nije nadosla SEKA verovatno bi parkirao ovaj motor u garazi. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 28, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zbog pravila BJB foruma malo sam precutao da je oglas za drugara Svetozara - Cvetka koji je kupio Cagivu od mog kuma fritz-a. Na slikama je taj motor ja sam svoju cagivu prodao Jamani, moj kum je prodao mom drugaru iz Rume Svetozaru. Motor je bombona i u mnogo boljem stanju od moje bivse cagive.... Sad kad sam otvorio karte, valjda mi "zli " admini nece obrisati oglas... ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat Oblaku tj. meni s obzirom na detaljna objashnjenja ciji je i sta je s njim....Nadam se da sam kupio dobar bajk i da cu ga sigurno voziti i da necu proci kao sa SV-om..... s obzirom da su ovde vidjeni ljudi zalozili svoj kredibilitet da se radi o ispravnom bajku necu sumljati u tacnost informacija....Johann, Fritzns itd...... Hvala svima koji su me nagovorili da ga kupim i dali mi nadam se iskrene preporuke. Pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa srecom meni ja ta cagiva zapala za oko,al eto ode ona pre nego shto ja skupih pare meni ne preostaje nishta drugo nego da lepo opet kupim keeway speed 150cc a za koju godinu ako bude para trazicu neshto ovako,jer ovaj model mi se bash jako,jako svidja.Neka te dobro sluzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa srecom motor novom vlasniku i da te dugo sluzi. meni se iskreno mnogo svidja ova cagiva ali trenutno nemam pare tako da cu najvjerovatnije kad skupim kes uzeti tt ili tako nesto posto je ova cagiva veoma rijetka i nema ih puno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=34713.msg511135#msg511135 date=1240930464] neka je sa srecom motor novom vlasniku i da te dugo sluzi. meni se iskreno mnogo svidja ova cagiva ali trenutno nemam pare tako da cu najvjerovatnije kad skupim kes uzeti tt ili tako nesto posto je ova cagiva veoma rijetka i nema ih puno. Pa nema ih mnogo kod nas al ima u inostranstvu uvezi je,uzeces bolji motor za manje para! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam ja upucen ,na mobile.de su skroz nerealne cijene od onih koje se mogu naci u njemackoj. cuo sam da se moze naci mnogo jeftiniji motor nego na tom sajtu. a ako bi racunao cijenu sa sajta konkretno za ovaj motor(na mobile.de) je od 1500e pa nadalje znaci ispao bi te skuplje nego da ga ovdje kupis. samo sto kazu da su bolji motori tamo nego odje jer ih bolje odrzavaju ali stvarno nemam iskustva stim,kupio bih motor tamo jedino ako bih mogao poci i vidjeti ga a ne da vjerujem nekome na rijec tipa dovoscu ti dobar motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=34713.msg511135#msg511135 date=1240930464] neka je sa srecom motor novom vlasniku i da te dugo sluzi. meni se iskreno mnogo svidja ova cagiva ali trenutno nemam pare tako da cu najvjerovatnije kad skupim kes uzeti tt ili tako nesto posto je ova cagiva veoma rijetka i nema ih puno. Pa nema ih mnogo kod nas al ima u inostranstvu uvezi je,uzeces bolji motor za manje para! Druže a koliko si ti to motora uvezao iz inostranstva ,pa znaš da je tako jeftinije i bolje ,kolko 20 -50 komada ? Mislim ako nemate neki komentar uvezi samog oglasa zašto morate baš svuda da utrpate i vaša mišljenja koja uopšte nisu tačna ??? Ko je dosad uvezao bar jedan motor zna koja je to procedura i da ono što gledate na mobil.de i moto.it i nije uvek baš tako :o Pa kad naletite na lošeg špeditera i carinika sr*nja preko glave a dara uzme meru ohoho , a da ne pominjem transportne troškove i oštećenja prilikom transporta. Mislim da je mnogo lepše poželeti novom kupcu u ovom slučaju Oblaku da ga služi kako treba, a Yohanovom kumu da pare potroši na pravi način Nemam komentar ti si izgleda mnogo pametniji on mene pa cu cutati! Sa srecom i prodavcu i kupcu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju cestitam i neka ti je sa srecom ,pazario si dobar motor. zelim ti sve najbolje. pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju cestitam i neka ti je sa srecom ,pazario si dobar motor. zelim ti sve najbolje. pozzz Hvala druze moj i ja tebi takodje... a boze zdravlja vidimo se sto pre da zalijemo i zamezimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...