laki 6 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da zamenim semening kurble pa moram da skidam deklu,potreban mi je klingerit 0.5mm da napravim dihtung a u Mitrovici nigde nemogu da ga nadjem.Jel ima neka firma koja prodaje klingerit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 22, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.zaptivac.com/ napravice ti oni ako im odneses deo sa kog mogu da skinu oblik... vise puta sam koristio njihove usluge... ako nisu u frci napravice ti odmah ili dok odes negde na kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dovoljan ti je tesnit a ne (pravi) klingerit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je tesnit gde ima da se nadje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idi u neku radnju gde se prodaju delovi za traktore i poljuprivredne masine tamo imas mislim da se zove jugolit. Cena table je od 800 din pa navise zavisi od debljine . Ne prodaju manje dimenzije ja sam jurio da kupim pre nedelju dana . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tesnit je materijal za zaptivace. cenim da ti posto je dekl u pitanju ne treba egzotika kao sto je pravi klingerit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze malo pojasnjenje - za sta se koristi pravi klingerit a da ovaj tesnit to ne moze? Jel moze klingerit za dihtung glave? Za tesnit nisam cuo do sad a klingerit sam kupovao u Beogradu u Karadjordjevoj ulici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa sam si reko, gde je veca temperatura ide klingerit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo sad sam gledao moje zalihe, "neki novi klinci" tesnit je izgleda potrosen a ovo novo ..hehe... laki, ovo je bas 0.5mm je debelo, pa se javi na pp sa dimenzijama da se nesto sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas gledam neki sajt, prodaju tesnit u par varijanti i ide od 150-550C. Ne znam da li klingerit ide vise od toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znas kako, tesnit i klingerit su od davnih vremena kao brendovi ostali u pamcenju a ovi novi su nekih cudnih oznaka i naravno bolji. meni je nekeko merodavnije kad zacepam ili zasecem ukoso parce da mu vidim slojeve. kod mene u firmi su odavno kupovali za neke poslove a spominju mi dermu (Derma, Kralja Petra 57, Bgd) da tamo ima koječega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Imas da kupis klingerit u Beogradu, Karadjordjeva u Tehnohemiji na metar, poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 24, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim clanu foruma guja011 koji mi je poslao klingerit za dzabe i nije hteo ni za pivo sto dokazuje da jos ima dobrih ljudi u ovoj nasoj lepoj zemlji,cim napravim dihtunge javljam kako je ispalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano April 26, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovako, ja sam imao velikih problema sa time. Ali da te ne davim RESIH sve moje probleme. Prvo morao sam da napravim izduvnu granu (to predpostavljam, ti ne moras). Drugo trazio sam da mi se napravi Dihtung Izduvne Grane ali ojacani sa celicnim prstenom. Problem sa dihtungom (iz domace radinosti) neki imaju jer im produva posle nekog vremena i malo jace exploatacije (citaj velikih broja obrtaja) i izduvnog lonca iz domace radinosti. Zato se stavljaju celicni prstenovi na klingerit i to je to!!! Prilazem slike da vidis kako to izgleda. Od tada nisam imao problema. Ime firme i telefon: Oran2 011/101126 063/8302144 Ruska 38 Zemun Beograd Prilazem i sliku kako da ih nadjes u Zemunu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 26, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da klingerit ima i u prodavnicama "Derma" u Beogradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Prodavnica "Tehnohemija" u Karadjordjevoj ulici u Beogradu. Debljina 0,5mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...