djole grunf 100 Napisano April 20, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan kAO STO NASLOV KAZE prodajem retro kacigu MOMO pa ako nekom takva treba ,,,, solidno je ocuvana nije oklepana velicina za lobanju obima 56-60 cm cena hm nova je oko 16 hiljadarki dindzi u Trionu ova moja rabljena 50evrica, telefon 065 3413 219 da napomenem ima zatamnjen vizir odnosno naochare!slike dalje u prilogu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Da li je vizir pokretan, tj da li moze da se digne i da se vozi bez njega . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medicus 0 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danteus 0 Napisano April 26, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel josh aktuelno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medicus 0 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je aktuelno, stize mi sutra :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...