Ruska 182 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I pored svih obaveza ,malo po malo zavrsih crash bar za moju Afriku. Jedina dilema je bila boja,crna ili crvena.Dilemu je resio moj drugar,inace nas clan Kiro. Kaze boje zlata,i tako bi.Slike nisu najbolje,slikano telefonom ali moze da pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 20, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Баш лепо урађено, свака част мајсторе ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 20, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uradjeno za desetku!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano April 20, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Ruska! Moze u serijsku proizvodnju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 20, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Tjah, sad mi je krivo sto nisam prvi objavio slike svojih crash barova koje sam stavio prije 7 dana: isto DiD zlatne boje Da ti nikad ne zatreba druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 20, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Boja se perfektno uklopila sa tockovima i nalepnicama. Extra ! Lepo napravljeno, i da nikad ne zatreba - greota da se guli farba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 20, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uf, kazi drugaru da je ubo za medalju! Kako je legla boja ne verujem!!! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Volim kad je nešto urađeno picikato, ali ti si mu j*bao kevu. Za medalju, svaka čast, super, ala vera majstore.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano April 24, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je super, nego hoće li tvoj drugar da pravi i za nas, ako hoće daj neki kontakt broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nije pravio drugar vec ja ,on je dao predlog za boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna koje si cevi koristio, da li je ovo L profil i koji, kako si savijao mošinom ili u stegu pa cepaj, hladno ili toplo. Već sam rekao da je super samo nam odaj tajnu ako nije zaštićeno po BAMBI tehnologiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cev 3/4. Napravljen alat na hidraulicni pogon,asavijanje je na hladno.Koristio sam ideju za alat sa masine koja oblikuje cevi za auspuhe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...