RSVMillenian 228 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac dobro se secam tvog komentara posle krivina..."ovo je bolje ode s*x-a" E moj Mikulanac, menjaj odmah seksualnog partnera! ;D Izgleda da tebi neodgovaraju te male zgoljave Tajlandjanke trzi neku rasnu, gabaritnu da ti pkaze sta je uzivancija, k'o zemljotres. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano April 21, 2009 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Divno putovanje. Al ona fotka sto drzite Mikulu dzina za medjunozje mi je krvava. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan slike prelepe. Kada budeš imao vremena i volje retroaktivno dopisuj tekst kod slika. Mi ćemo strpljivo čekati i svremena na vreme bacati ponovo pogled na temu. Potrudicu se ali nista ne obecavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 22, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako je dobro... znaci full.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 22, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan A bre Mikula nije valjda da jos uvek nosis onaj caberg... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano April 22, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac dobro se secam tvog komentara posle krivina..."ovo je bolje ode s*x-a" E moj Mikulanac, menjaj odmah seksualnog partnera! ;D Izgleda da tebi neodgovaraju te male zgoljave Tajlandjanke trzi neku rasnu, gabaritnu da ti pkaze sta je uzivancija, k'o zemljotres. Taman posla da menjam , zar to nije zabranjeno ??? A bre Mikula nije valjda da jos uvek nosis onaj caberg... ;D A bre Stevo ovo je nolanka , slabo vidis ;D Sa obzirom koliko si obecavao putopis ja sam ocekivao bar 5 strana , najmanje . Tura je bas bila fina , laganica . Moracu da preturim po mom hardu mozda naletim na jos nesto slika . Svakom bi ovo preporucio , posebno put od Maehongsona do Chaing Maija . U 220 km 1857 krivina uzivancija . Dace Bog da i moja banda dodje ovde jednog dana pa da ih lepo sprovedem sa i bez hapienda . Uostalom koga god zanima neka se javi rado cu mu objasniti gde da vozi i sta moze da vidi a ako obaveze dozvole i voziti sa njim . Ovo je zaista nesto nezboravno iz razloga sto spajate vise stvari.... motor , masaze , extra puteve , prelepu prirodu , predivne plaze , tradiciju i jos mnogo toga . Hteo sam da napisesm mnogo vise ali bi to trajalo jos jedno 6 meseci... ... Mikulanac dobro se secam tvog komentara posle krivina..."ovo je bolje ode s*x-a" ... Ako pronadjes jos neke intersantne slike ubaci ih.. Pa samo jos da ti dam slike iz spavace sobe .... alo bre ovo je putopis , sta si bre ubacio toliko mojih slika ... mada mozda me primete iz neke modne agencije , pa uzmu za modela , cisto zbog visine ili bujne kose ;D ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano April 22, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Evo Dragi moj Ssnupi resih da ti malko pojacam temu sa par slika . Mozda ce se neke i ponove pa se izvinjavam unapred . Malo tajske klopice i labudovi , koje na kraju nismo izjeli Banda ponocnih motorista u full opremi : japanke , sorc , majica itd... Ovaj sto me ocajnicki prati je Ssnupi , ne znam sta pokusava . Selo dugih vratova i serenada za Ssnupija . Zauzvrat je morao da iscepa drva i opere vesh . Globalizacija Parkirane ragice cekaju da budu osedlane . Tu srecemo jos drugara po struci ... bajkeri Tajci . Bungalovi su bili pojeftini i srecom nisu nas pojeli mravi . Tu nam se Ssnupi i prvi put na turi zaljubio u devojku sa celicnim osmehom . Klopa italijanska na tajski nacin . Vecernji izlazak novo zaljubljivanje . Samo je nesto htela da mu objasni . Toga dana je moj mezimac dosao do 80,000 km bez ikakvih problema . Hvala mu puno . Ssnupi uvek docekan sa osmehom . Lako je naucio tajski pozdrav '' Sawadee khap '' . Bazence za uzivanje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano April 22, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ostaci starog kraljestva Sukhothai . Turisti teraju bicikle a Srbi bembare , standard . Misterizona devojka . Ko vidi lice nindze umrece u najstrasnijim mukama . Dugo smo razmatrali sta je ovaj auto snaslo . Najlogicnije nam je bilo da je pao iz aviona . Alexin povratak kuci i zagrljaj sa dve cerkice . Ima ih ukupno cetiri a ostale dve su bile zauzete . To bi bilo to od mene . Izvini Ssnupi sto sam ti se malko ubacio u temu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano April 22, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da je jedini bijelac koji je bio na Tajlandu a vratio se ziv, Jean-Claude Van Damme ...sad vidim da nije...jedini! Svaka vam cast! Jel to bez kacige moze jer ste turisti ili....ste rizikovali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Prekrasna zemlja. A bogami i ljudi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Evo Dragi moj Ssnupi resih da ti malko pojacam temu sa par slika . Mozda ce se neke i ponove pa se izvinjavam unapred . Hvala Mikulanac ja pola ovih slika i nemam... sad mi je jasno i zasto... ako imas ubaci jos koju slicicu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano April 22, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je super... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pravi komentar na temu....PRELEPO,PREDIVNO...Fantastichno......svaka chast momci.....ovo treba proci i doziveti...sad mi je jasno zashto Mikula chesto ide na Tajland..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da je jedini bijelac koji je bio na Tajlandu a vratio se ziv, Jean-Claude Van Damme ...sad vidim da nije...jedini! Svaka vam cast! Jel to bez kacige moze jer ste turisti ili....ste rizikovali... Tamo gde smo se vozili bez kaciga mislim da je u sustini i zabranjena voznja motora, svi su vozili bicikle.. zakon jaceg vlada... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za uzivanje znam kako ti je bilo. Samo mi poznatai ova slika... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 24, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan A bre Stevo ovo je nolanka , slabo vidis ;D Ne ocoraveo od onog fabrickog vizira ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano April 25, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pravi komentar na temu....PRELEPO,PREDIVNO...Fantastichno......svaka chast momci.....ovo treba proci i doziveti...sad mi je jasno zashto Mikula chesto ide na Tajland..... Veruj mi nije ti jasno zasto Mikulanac ide chesto na Tajland.... :D To samo on zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 453 Napisano April 26, 2009 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Momci, slike su nestvarne! Svaka čast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano April 28, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Standard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano April 28, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Standard Kada bi se mjerio na uzorku od 10% koji "dobro" zive bio bi extra. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano April 29, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Standard Kada bi se mjerio na uzorku od 10% koji "dobro" zive bio bi extra. ;D ;D ;D Kako god... ovo mi je zivotni san.. Svi sanjaju da imaju po 3-4 automobila, a ja sanjam za garazom punom motora :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Standard Kada bi se mjerio na uzorku od 10% koji "dobro" zive bio bi extra. ;D ;D ;D Kako god... ovo mi je zivotni san.. Svi sanjaju da imaju po 3-4 automobila, a ja sanjam za garazom punom motora :-) Meni je san da dole sedlam bmw-a kao ti,jer prosli put nisam. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano April 30, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Standard Kada bi se mjerio na uzorku od 10% koji "dobro" zive bio bi extra. ;D ;D ;D Kako god... ovo mi je zivotni san.. Svi sanjaju da imaju po 3-4 automobila, a ja sanjam za garazom punom motora :-) Meni je san da dole sedlam bmw-a kao ti,jer prosli put nisam. :-\ polako mlad si momak... ima vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo u boljoj rezoluciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...