hitman 355 Napisano Octobar 31, 2006 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pogotowu shto sam imao prednju koja je 90/90 ako se ne waram shto je mnogo weca dimenzija nego shto fabrichki ide na dt-a,imam utisak da ta guma nije osetila taj motor .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zsitum2 0 Napisano Novembar 1, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: VINKOVCI Prijavi odgovor kao problematičan zadnja 2000-2500 km a prednja odvozi čitavu sezonu...12000-15000 km ali i to sve opet ovisi o kojekakvim okolnostima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enis_Mo 0 Napisano Novembar 1, 2006 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dunlop 208 RR zadnja 2000 km, jos moze po sredini koji kilometar, rubovi su skroz spilani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 619 Napisano Novembar 1, 2006 Drug član, 1376 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan A koji enduro motor si vozio? Nije enduro nego kros .. Yamaha DT' date='motor ima 115 kg werowatno je to i razlog shto su trajale toliko ..posle sam wozio DR 350 gde sam imao neke Dunlop gume koje su trajale wec krace zato shto je i bajk tezi i swe .. pricham o asfaltnoj woznji poshto je procenat habanja mnogo weci nego na terenu .. [/quote'] Yamaha DT nije kros nego enduro motor, nije èak ni hard enduro. Cross Yamahe su serija YZ, hard enduro WR, a DT je dual-enduro motocikl. Osim toga, nije toèno da se na asfaltu gume brže troše - najbrže se troše na terenskoj kamenitoj podlozi. S tim da uvijek treba imati u vidu kako se vozi - brzo po asfaltu može voziti gotovo svatko, no brzo po lošem terenu rijetko tko. Inaèe, u rukama spretnog vozaèa i uvjetima terenske vožnje, zadnja guma teško može doživjeti 5000 km, uglavnom ode prije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 1, 2006 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan .. pricham o asfaltnoj woznji poshto je procenat habanja mnogo weci nego na terenu .. Osim toga' date=' nije toèno da se na asfaltu gume brže troše - najbrže se troše na terenskoj kamenitoj podlozi. [/quote'] Slazem se ja sa tobom ali mislim u warijanti 95% asfalt i 5% teren .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pudla 1 Napisano Novembar 2, 2006 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Meni Michelin Pilot Power traju oko 7.000 - 8.000 km. Znaèi tri seta ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 2, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Meni Michelin Pilot Power traju oko 7.000 - 8.000 km. Znaèi tri seta ove godine. Ako vazda vozis kao onda u CG, ta guma je stvarno dobra :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 2, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom ZX900 7000km maksimum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 5, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Traju sve do prvog paljenja pa onda guram motor na felni do kuce, sad sam stavio tvrdu gumu nazad da bi se manje trosila ali zato klizam li klizam u svakoj krivini, a trag napravim po 20metara bez problema!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Novembar 5, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan meni rusi montirali gume '89-te i evo mi ih josh na felnama, ali i njima polako dolazim glave a dusmani lazu da ne mogu da se potrose :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 5, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan meni rusi montirali gume '89-te i evo mi ih josh na felnama' date=' ali i njima polako dolazim glave a dusmani lazu da ne mogu da se potrose :wink:[/quote'] Pa vidi ovako ja sam se RODIO 1989 promenio nekoliko motora jedno mali milion guma na raznim motorima ... Tako da su te gume po mom misljenu odavno zasluzile penziju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Novembar 5, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan ne brini prijatelju, formulacija pravih prirodnih materijala pokazuje i prave rezultate :wink: salu na stranu, motor mi je presao nesto malo vise od 4000km, a gume fabricke na njemu jos, izdrzace jos do proljeca pa cemo ih nalozit za prvi maj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 7, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Samo 4000??? Pa ja toliko napravim 3 puta u sezoni i to sa skuterom!!! Ne bih da me pogresno shvatis ali kako tako malo da li vozis jos neki motor pa zato ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 12, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan meni rusi montirali gume '89-te i evo mi ih josh na felnama' date=' ali i njima polako dolazim glave a dusmani lazu da ne mogu da se potrose :wink:[/quote']to legendo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Novembar 22, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Samo 4000??? Pa ja toliko napravim 3 puta u sezoni i to sa skuterom!!! Ne bih da me pogresno shvatis ali kako tako malo da li vozis jos neki motor pa zato ??? jao kako ja samo revnosno pregledam ove teme... :oops: kod mene je prica da vise volim motor nego sto imam kad da se vozim, familija, posao po cijeli dan,jbg. i ja sam ko momak vrtio motor po cijeli dan i voziko mace ali tih vremena mogu samo da se sjecam i nije mi zao, a ovo sa kilometrazom je mozda malo nevjerovatno, ali sam motor ljetos kupio sa predjenih 3100 km i ja ga prvi registrovah. a gume jos imaju kosu :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Novembar 22, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Meni je orginalna zadnja presla 8000 i zamenio sam iz predostroznosti jer imam iskustva sa pucanjem zadnje zbog istrosenosti,prednja je pri kraju na 13500 km.Nisam mogao da verujem sta ljdi sa zapada smatraju gumom za zamenu :misli: ustvari oni bacaju ono sto mi ovde kupujeno kao polovne gume! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Novembar 23, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan guma je ipak malo delikatan dio motora i ne znaci uvijek ako dobro na oko izgleda da te guzica nece pretec, naime, prvo je vazno koliko je predjeno km sa gumom zbog istrosenosti jer onaj najgornji sloj kojim vozimo dok je guma nova je najkvalitetniji i najboljje prijanja za asfalt. e kad se taj sloj oguli a sara jos uvijek dobra, onaj tamo sramotni njemac skida tu gumu i baca da ne izgubi to malo zivota sto mu je ostalo a mi je kupujemo ko najbolju vazan detalj koji gledamo kad kupujemo gumu je i datum proizvodnje, poznato je svima da guma vremenom gubi svojstva tako da guma nemontirana a stara 4-5 godina se gore ponasa nego ona napravljena ove godine a predjeno s njom 5000, ja sad lupam ove podatke ali mislim da bi to otprilike bilo negdje tuda, ako grijesim kardinalno molim da me ispravite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...