Pobesneli Max 19 Napisano Jun 11, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno za 1800e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 11, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da dodam Cagiva Roadster je moj prvi motor i ostao mi je u prelepom secanju,presao sam sa njim 10ak hiljada km za sezonu ipo bez i jednog kvara,ne znam kako je sluzio sledeceg vlasnika ali mene nikada nije ostavio Srecno sa prodajom i evo par slikica moje bivse azdahe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan kul nalepnice na motoru konzumirao sam oba brenda patika dok sam vozio skejt,cak i kupovao kod smrdljivog slovenca sa trece nalepnice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jun 12, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da dodam Cagiva Roadster je moj prvi motor i ostao mi je u prelepom secanju,presao sam sa njim 10ak hiljada km za sezonu ipo bez i jednog kvara,ne znam kako je sluzio sledeceg vlasnika ali mene nikada nije ostavio Nije ni mene nigde ostavio ;D kada bih imao dovoljno love za par motora - ovaj bi bio jedan od njih E, sad, sledeci vlasnik neka se javi da nam kaze gde je zavrsila Cagiva posle njega ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naso jednu ovakvu Cagivo znaci potpuno istu samo sto umesto "Roadster" pise "Blues" i ima hladnjak i cini mi se drugaciji guvernal za jako male pare, pa videcemo sta bog da.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ima razlika.. da li neko zna koja je fora u imenu?? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano Jun 13, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci, zujka zavrsila kod mene, kupio je prosle godine od Jasminka.Priznajem, nisam je bas nesto mazio do sad jerbo stalno sam u nekoj guzvi ali mogu reci da je motor lud za sve pare.Treba malo da se ulozi u njega (lanac, lancanici i prednja guma je malo trulkasta, ceka ga jedno kvalitetno farbanje i jos nesto kozmetickih radnji...). Nisam ga nesto mnogo vozio ali sam isao na par malo duziih tura bez ikakvih problema.U toku zime mu se akumulator isusio skroz.Nije bilo tecnosti 1/3.rekoh da ga dopunim malo cisto sporta radi pa da kupuje nov, ali evo vozim ga jos uvek pali kao mina.sa 200 kg putnika ide samo suska ;D .Jedina stvar koja meni smeta je polozaj u toku voznje zbog moje visine i sediste je neudobno skroz.Ali se i to da srediti drugim guvernalom i kvalitetnijim sedistem... Eto, za bivse vlasnike da ne brinu vise, cagiva jos uvek brekce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 13, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci, zujka zavrsila kod mene, kupio je prosle godine od Jasminka.Priznajem, nisam je bas nesto mazio do sad jerbo stalno sam u nekoj guzvi ali mogu reci da je motor lud za sve pare.Treba malo da se ulozi u njega (lanac, lancanici i prednja guma je malo trulkasta, ceka ga jedno kvalitetno farbanje i jos nesto kozmetickih radnji...). Nisam ga nesto mnogo vozio ali sam isao na par malo duziih tura bez ikakvih problema.U toku zime mu se akumulator isusio skroz.Nije bilo tecnosti 1/3.rekoh da ga dopunim malo cisto sporta radi pa da kupuje nov, ali evo vozim ga jos uvek pali kao mina.sa 200 kg putnika ide samo suska ;D .Jedina stvar koja meni smeta je polozaj u toku voznje zbog moje visine i sediste je neudobno skroz.Ali se i to da srediti drugim guvernalom i kvalitetnijim sedistem... Eto, za bivse vlasnike da ne brinu vise, cagiva jos uvek brekce Drago mi je da to cujem samo napred i uzivaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Jun 16, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Jun 19, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 1700e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...