Jump to content

Moto Zajednica

Pozz od Nolleta

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

Zovem se Novica i iz BG-a sam..

Naime.. Posedujem ovakav skuter...

http://www.millennium-motor.com/jonway%20125%20NOVI.html

DObro jeste kinez  :) Ali ja tada nisam imao vishe para.. Nemam ni sada :) :)

Prvih par meseci (chitaj 2-3 meseca ) skuter je ishao max 90 i to sa vetrom u ledja kako reche jedan lik koji ima slichan model :) :) i mogao sam da drzim gas do kraja bukvalno 100 godina i ne bih gushio motor...

Sada posle jedne sezone i predjenih 6000 km on me gushi.. Kada se vozi nas dvojica (ukupna tezina oko 200 kg) skuter ne moze preko 0 ,a chim malo predje pochne da se gushi i da gasi motor sad.gif Kada se ja vozim sam chim predjem 75 i drzim ga nekih par metara tako pochne da se gushi i da se gasi.. Odem ti ja lepo do servisera,on je tamo neshto cheprkao kaze oko vazduha i stvarno je skuter ishao o5 do maximuma.. Nekih kilometar i po.. I o5 sve po starom.. O5 odem kod njega i kazem mu da mi pokaze gde to shteluje i shta shteluje i on mi pokaze medjutim nema shanse da bih ja to mogao sam.. I sad o5 ima ta gushenja... Ne znam shta da radim?! Da nije do pumpe za gorivo? ? ?

I kako da ubrzam ovo chudo? :S Bar za nekih 15-20 km/h :) :)  Da mogu da odem do Zrenjanina ili NS-a i da ne brinem da cu negde ostati u putu...

Unapred Hvala :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 6 postova

Pozdrav Nole iz Lajkovca.

Pomogao bih ti rado ali ne mogu.Kod nas u okolini nema nekog majstora sa reputacxijom.Cudi me da u bgd ne mozes da nadjes.

Ja za mog zxr750 zakazao servis u Loznici kod Milana cekam da mi javi kada da idem.

Evo ti br.tel njegov pa pitaj coveka.Dobar je i majstor a i covek.

br.mob.0642259630

Pozdrav.

• Svrati ponekad, 390 postova
  • Motocikl: Jawa 350 TS '91

Поздрав Ноле!

Не брини се, на правом си месту, а за све има лека!

Као што рече Аца, имаш ту (на четвртом спрату, друга канцеларија са десне стране :D ) подфорум, где би могао одмах да се распиташ...

Не бри ни се, сви излазе у сусрет!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja