Driver023 57 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko da mi kaze sta se desilo pa je Aprilija RX 50 (koja ima kit od 80ccm) pomesala vodu i ulje iz menjaca...? Stavio sam silikon na zaptivac glave, ali opet se isto desilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan semering vodene pumpe... al nazalost mora masina na pola da bi se stiglo do vodene pumpe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To Micina? Kaze Pedja da je njemu na kawasakiju isto bilo. Nesto se sa pumpom desava.. Mislim da je riknula ili tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan semering zveknuo na vodenoj pumpi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan semering...nije strasno za otvaranje...lako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...